Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 жовтня 2019, 15:07

Компанія «Танк Транс» ліквідується

Компанія «Танк Транс» ліквідується. Таке рішення було прийняте після більш як 20-річної діяльності компанії.

Компанія «Танк Транс» ліквідується.
Фото: Мінфін

Засновник ТзОВ «Танк Транс» прийняв рішення про ліквідацію товариства. Про це стало відомо з Державного реєстру юридичних осіб. Таке рішення було прийняте 18 жовтня після більш як 20-річної діяльності компанії.

«Танк Транс» – автотранспортне підприємство, розташоване у м. Городок Львівської області. Основним видом діяльності є міжнародні перевезення рідких харчових продуктів автомобільними цистернами з нержавіючої сталі. Як відомо, «Танк Транс» входить у бізнес-імперію львівського бізнесмена Тараса Барщовського.

Раніше в пресі «Танк Транс» неодноразово згадувався у зв’язку з судовими процесами проти збанкрутілого Дельта Банку. У лютому 2015 року компанія Cargill (США) переуступила для ТзОВ «Танк Транс» права вимоги до Дельта Банку за низкою акредитивів. Тоді ж «Танк Транс» заявило Дельта Банку про зарахування зустрічних однорідних вимог та припинення зобов’язань перед банком.

Згідно повідомлення Фонду гарантування вкладів громадян, на 7.11.2019 року запланований аукціон з продажу пулу кредитів неплатоспроможних банків, до якого серед іншого включені і борги ТзОВ «Танк Транс» і ТзОВ «Яблуневий дар».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися