Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2019, 19:00

Головне за понеділок: 50 днів уряду, зміни щодо субсидій і долар цього тижня

Верховна Рада призначила новий склад Кабміну наприкінці серпня. Перші 50 днів роботи урядовців – нагода підвести попередні підсумки.

Рожкова назвала умови МВФ для України

Нова програма розширеного фінансування МВФ передбачає в якості умов для України: прийняття бюджету на наступний рік, продовження боротьби з корупцією, а також більш глибокі структурні реформи в ключових секторах. Про це розповіла перший заступник голови Нацбанку Катерина Рожкова.

Чи варто чекати валютних ралі найближчими днями

Гривня минулого тижня слабшала. З 15 до 18 жовтня долар на міжбанку виріс з 24,65/24,69 до 25,09/25,13 гривень. На готівковому ринку котирування зросли до 24,95/25,10.

Кабмін спростив процедуру призначення субсидій. Для кого зміниться

20 жовтня Кабінет міністрів схвалив зміни до постанови, які спрощують призначення житлових субсидій деяким категоріям одержувачів. 

НБУ планує вдвічі знизити облікову ставку

НБУ планує знизити облікову ставку в найближчі роки більш ніж удвічі, до 8%. Про це заявила заступник голови НБУ Катерина Рожкова під час інтерв'ю на щорічних зборах МВФ.

Кабмін обговорить з тютюновими компаніями скандальну поправку в закон

Кабмін планує цього тижня провести зустріч з тютюновими компаніями і обговорити поправку до законопроекту, якою регулюються торгові націнки на сигарети для дистрибуції. Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

82% всіх грошей світу володіють мільйонери (дослідження)

10% найбагатших людей на планеті володіють 82% всіх статків у світі, тоді як решта 90% володіють лише 18%.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися