Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2019, 16:15

Україна отримає 20 мільйонів євро від ЄС на дешеві кредити

Кабінет міністрів ухвалив рішення, необхідні для залучення 20 мільйонів євро кредитного фінансування на програми кредитування малого та середнього бізнесу. Відповідні рішення ухвалили під час засідання уряду 9 жовтня, повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Кабінет міністрів ухвалив рішення, необхідні для залучення 20 мільйонів євро кредитного фінансування на програми кредитування малого та середнього бізнесу.
Фото: segodnya.ua

«Прийняли рішення, яке в перспективі дозволить Україні отримати від Європейського інвестиційного банку 20 млн євро для кредитування малого та середнього бізнесу», — повідомив Гончарук.

 Отримати кредит на відкриття бізнесу

Він також зазначив, що уряд змінив склад Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі, винісши до неї новопризначених заступників міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Зазначимо, що ця комісія ухвалює рішення про запровадження антидемпінгових мит проти товарів з різних країн світу.

Читайте также: ЄБРР виділив незалежній Україні 13,5 мільярдів євро

Що відомо

Коментарі - 3

+
0
QGS
QGS
9 жовтня 2019, 16:18
#
Они решили а нам с процентами отдавать;
+
0
bonv
bonv
9 жовтня 2019, 16:44
#
За первые 9 месяцев 2019 года украинские банки суммарно начислили штатным сотрудникам 19,01 млрд грн зарплат. Причем самыми щедрыми работодателями оказались государственные структуры: их сотрудники с начала года заработали в общей сложности 7,4 млрд грн. Об этом свидетельствуют свежие показатели деятельности банков, обнародованные НБУ.
Самые крупные зарплатные фонды закономерно сформированы Приватбанком и Ощадбанком. Первый на эти нужды израсходовал 3,2 млрд грн, второй – 2,8 млрд грн. Для сравнения, третий в рейтинге Альфа-банк уложился в 1,4 млрд грн.
+
+29
LETOS85
LETOS85
9 жовтня 2019, 17:29
#
Сумма впечатляет! аж 20 млн. евро... занавес
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися