Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2019, 15:30

НАЗК направило до суду адмінпротокол на Маркарову

Національне агентство із запобігання корупції направило до суду адмінпротокол на міністра фінансів Оксану Маркарову за декларування недостовірних відомостей. Про це йдеться у повідомленні НАЗК.

Національне агентство із запобігання корупції направило до суду адмінпротокол на міністра фінансів Оксану Маркарову за декларування недостовірних відомостей.
Фото: gordonua.com

Що відомо

  • В агентстві кажуть що перевірили декларацію міністра за 2017 рік і знайшли в ній недостовірні відомості на суму 415 тис. гривень, що становить понад 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

«У декларації посадовець не вказала вартість своєї квартири та недостовірно зазначила доходи, отримані нею та членами її сім’ї – чоловіком та дочкою. Також суб’єкт декларування не зазначила цінні папери, що належать на праві власності їй та її чоловіку, та вказала недостовірні відомості про наявні у неї та її чоловіка кошти на банківських рахунках», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Маркарова розповіла про свій візит до НАЗК

В агенції нагадали, що за подання завідомо недостовірних відомостей у декларації, що відрізняються від достовірних на суму від 100 до 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від однієї до двох з половиною тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Передісторія

  • 26 вересня Нацагентство із запобігання корупції запросило Маркарову прийти до відомства для складення протоколів про адміністративні правопорушення за ознаками подання завідомо недостовірних відомостей у декларації.

  • Маркарова заявила, що оскаржуватиме в суді адмінпротокол НАЗК.

Коментарі - 4

+
0
bonv
bonv
9 жовтня 2019, 15:34
#
Компромат на Маркарову щоб була ще більш зговірлива...
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
9 жовтня 2019, 15:49
#
Чтобы по Привату молчала? Она тогда была замом.
+
+21
bonv
bonv
9 жовтня 2019, 15:56
#
Гопники рейдера олігарха, типу Богдан, прийшли до влади..  Методи всім відомі.
+
0
QGS
QGS
9 жовтня 2019, 16:12
#
Показуха своих бьём;)))
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися