Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 жовтня 2019, 13:59

Де вигідно купити біткоїни

legalno-i-bezopasno-kupit-bitkoin.pngДля ринку цифрових активів 2019 рік став непередбачуваним, але цікавим. З'явилися нові альткоїни, змінилися котирування, але найбільше здивував біткоїн. Уже в зимові місяці почалися коливання курсу. Спочатку ціна плавно зростала, проте влітку висхідний тренд прискорився. Стався різкий стрибок, який сколихнув кріптосвіт, трейдерів та приватних інвесторів. Обмінник біткоінів Cashout.biz поділився з нами аналізом поведінки першої криптовалюти в 2019 році.

Кардинальні зміни ціни

Що ж сталося з криптовалютою? З чим пов'язане масове бажання купити bitcoin? Відповідь проста — із швидким зростанням ціни:

• У січні валюта коштувала в районі 4000 доларів;

• У лютому вартість залишилася близько 4 тисяч;

• У квітні біткоін виріс до 5,5 тисяч доларів;

• У травні надбавка до вартості склала 3000 доларів;

• У червні відбулося невелике падіння, а потім зростання до майже 14000 $;

• У липні були скачки в межах 10-13 тисяч за токен;

• У серпні ціна збереглася на рівні 10000 $ за монету;

• У вересні вартість зменшилася до 8300 $.

Зараз спостерігається тенденція на зменшення вартості. Саме час купити BTC, багато хто чекає зростання ближче до зими. Можливо, до кінця року відбудеться ще один сплеск, і криптовалюта буде коштувати більше 10 000 доларів. Такий сценарій цілком вірогідний. Деякі експерти прогнозують подібний розвиток подій, хоча більшість дотримуються іншої точки зору. Швидше за все, цифровий актив буде дешевшати, так як має місце бути перекупленість ціни.

Динаміка цін за 2019 рік на графіку нижче.

2019.png

Перевірене місце для придбання й продажу БТС

Хоч як би розвивалися події, ви завжди можете купити або продати біткоіни за допомогою обмінника криптовалюти Cashout.biz. У них можна обміняти біткоіни і альткоіни, продати їх за вигідним курсом, а також продати за фіатні гроші. Надійний і чесний сервіс працює в зручному для вас режимі:

• Жителі Києва можуть відвідати офіс в центрі міста. На Вас завжди чекає смачна гаряча кава, свіжа інформація по курсу біткоіна, доброзичливий персонал і можливість отримати готівку на місці.

• Інвесторам з інших міст доступний обмін криптовалюти на фіат через швидкі і безпечні онлайн-перекази. Переказ коштів доступний на карту будь-якого банку України, без прихованих комісій, і додаткових платежів.

Якщо ви жодного разу не міняли криптовалюту на фіат, проконсультуйтеся у їх менеджера. Він розповість про особливості угоди, про ваші можливості, про діючі розцінки. А також підкаже, як найвигідніше обміняти біткоіни, особливо в умовах падіння ціни на цифровий актив.

Сервіс cashout.biz пропонує купити btc в будь-якому обсязі. Ви можете витратити на придбання криптовалюта сотню доларів або вкласти в цифровий актив велику суму грошей. Сервіс працює і з дрібними, і з великими інвесторами, пропонує вигідний курс обміну (іноді навіть з доплатами при обміні, актуальні умови зручно відстежувати в телеграм каналі. Під час зниження ціни це головний аргумент для покупки біткоіна.

Особливості покупки BTC за допомогою Cashout.biz

В даному сервісі транзакції обробляються вручну. Грамотний оператор не тільки виконує операції, але і консультує інвесторів з питань покупки криптовалюти. Якщо ви новачок в цій справі, то отримаєте ефективну та дієву пораду, а також дізнаєтеся відповідний обмінний курс. Якщо ви хочете купити біткоіни, внесіть гроші зручним способом:

• приготуйте приватний ключ для здійснення транзакції на ваш біткоіни-гаманець;

• залиште заявку, узгодьте курс обміну;

• переведіть обумовлену суму на карту (при онлайн угоді), або передайте суму готівкою в Київському офісі, і отримаєте криптовалюту на гаманець.

Коментарі - 8

+
0
barbav
barbav
8 жовтня 2019, 14:14
#
Т.е. я могу скинуть деньги на карту и получить биткоин или приехать в офис и продать биткоин за баксы?
+
0
alex859
alex859
8 жовтня 2019, 17:18
#
Да. За наличные выгоднее.
+
+45
AleksandrBank
AleksandrBank
8 жовтня 2019, 14:40
#
Кому не хватает стрессов в жизни - вложитесь в крипту. Это веселее чем быть в валюте или гривне.
+
0
kingcity
kingcity
8 жовтня 2019, 15:01
#
Да уж..  Жить станет интересней, жить станет веселей...   : )
+
0
SAndreyS
SAndreyS
8 жовтня 2019, 14:43
#
Выгодно биткоин можно купить тут, недалеко в 2017 году.
+
0
Італій .
Італій .
8 жовтня 2019, 14:50
#
По 17
+
0
Andrey M
Andrey M
9 жовтня 2019, 15:55
#
Ви б краще написали тим що його купували по 10 тис і вище де вигідно його продати:) ) )
+
+15
kingcity
kingcity
9 жовтня 2019, 15:59
#
Їм вже залишається чекати, що збудуться пророцтва різних «криптогуру» - щезне долар, євро та всі інші валюти і прийде царство Біткоїна...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися