Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 жовтня 2019, 16:15

Олександр Писарук офіційно призначений керівником Райффайзен Банку Аваль

Правління Національного банку прийняло рішення призначити Олександра Писарука на посаду голови правління Райффайзен Банку Аваль. Він офіційно вступить на посаду з 3 жовтня, повідомляє прес-служба банку.

Правління Національного банку прийняло рішення призначити Олександра Писарука на посаду голови правління Райффайзен Банку Аваль.
Фото: delo.ua

Що про нього відомо

У Олександра Писарука понад 25 років досвіду роботи в банківській сфері. Він обіймав керівні посади в банках України і країн Центральної та Східної Європи. З 2016 року працював в Міжнародному валютному фонді.

«Від нас багато чого очікують клієнти, і у нас амбітні плани, — зазначив Олександр Писарук. — Протягом останніх років Райффайзен Банк Аваль демонстрував високу прибутковість і почав впровадження ефективних реформ, спрямованих на підвищення ефективності і задоволення очікувань клієнтів".

Оформити депозит у Райффайзен Банку Аваль

«Ми повинні продовжувати успішну трансформацію банку шляхом удосконалення внутрішніх процесів, розвитку персоналу та застосування інноваційних технологій з метою надання сучасних, якісних і зручних послуг клієнтам банку», — додав він.

Читайте також: Кабмін припинив повноваження членів наглядових рад Ощадбанку і Укрексімбанку

Що відомо

  • Попередній голова правління Володимир Лавренчук обіймав посаду протягом останніх 14 років. За цей час банк трансформувався і став сучасним і ефективним фінансовою установою, добре інтегрованим з Банком Райффайзен банк Інтернаціональ, однією з провідних європейських банківських груп.

Читайте також: Лавренчуку цікава посада в держбанку

  • На 30 червня 2019 року Група Райффайзен володіла 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.
  • Мережа банку налічує 499 відділень по всій Україні.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
3 жовтня 2019, 20:18
#
Клиентов банка меньше всего интересует его высокая доходность.

Им бы качественный сервис XXI века
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися