Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 вересня 2019, 10:56

Голові Райффайзен Банку Аваль цікава посада в держбанку

Голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук, який іде у відставку, зацікавлений у роботі в наглядовій раді одного з держбанків. Про це він розповів в інтерв'ю НВ Бізнес.

Голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук, який іде у відставку, зацікавлений у роботі в наглядовій раді одного з держбанків.
Фото: 24tv.ua

Що це значить

«Ця перспектива у професійному сенсі видається цікавою: нова модель корпоративного управління, високі очікування, відсутність або обмежена кількість хороших ефективних прикладів… є поле для професійного пошуку, створення, впровадження», — сказав він.

При цьому Лавренчук наголосив, що його цікавить тільки робота в наглядовій раді, але не головою правління.

Читайте також: Лавренчук: Скасування націоналізації Привату технічно неможлива

«Я головою правління вже був тривалий час, тому я налаштований на інше. Але в будь-якому випадку мій досвід, в тій чи іншій формі, може бути корисним. Я з радістю поділюся знаннями та вміннями», — повідомив топ-менеджер Авалю.

Що відомо

  • Володимир Лавренчук, який керував Райффайзен Банком Аваль з моменту його покупки австрійцями, залишив посаду голови правління. Замість нього банк очолить Олександр Писарук, екс-заступник голови НБУ.
  • Нацбанк не погодив п'ять з восьми членів наглядової ради Ощадбанку, вимагаючи замінити їх. Однією з причин такого рішення стало незаконне, на думку НБУ, продовження контракту з головою Ощадбанку Андрієм Пишним. У держбанку заявляли, що будуть оскаржувати це рішення в суді.

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
10 вересня 2019, 11:09
#
Лучше бы поменяли на Пышного.
+
0
lov2108
lov2108
10 вересня 2019, 12:30
#
Писарук - бывший коллега Гонтаревой по ING...не считая НБУ
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися