Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 вересня 2019, 19:08

Головне за понеділок: програма дій уряду, легалізація казино та ультиматум Rozetka

Кабмін 29 вересня схвалив Програму дій уряду і ще декілька законопроектів, а також зробив низку кадрових призначень.

S&P дав прогноз курсу гривні та зростання ВВП України

Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's (S&P) поліпшило прогноз зростання ВВП України та спрогнозувало курс гривні до 2022 року.

Е-чеки: Rozetka готова зупинити бізнес через закон

Інтернет-супермаркет Rozetka готується до зупинки бізнесу відразу після набуття чинності законопроекту №1073. Про це написав генеральний директор онлайн-ритейлера Владислав Чечоткін у Facebook.

Українцям пропонують інвестувати в держборг гроші «з-під матраца»

Якщо українці вкладуть в держоблігації 10% наявної у них готівки, вони вдвічі перевершать іноземців за обсягами інвестицій. Про це розповіла Євгенія Грищенко, керівник відділу брокерського обслуговування клієнтів групи ICU, на Українському фінансовому форумі.

Кабмін схвалив законопроект про легалізацію грального бізнесу

Кабінет міністрів схвалив законопроект про легалізацію грального бізнесу в Україні. За словами Гончарука, легалізація грального бізнесу дозволить бюджету отримати додаткові 2-2,5 мільярда гривень. 

У МАУ розповіли, що буде з цінами на квитки

Міжнародні авіалінії України працюють над тим, щоб залишатися в тренді на зниження вартості перельотів. Про це розповів новий президент авіакомпанії Євген Дихне.

Коментарі - 2

+
0
400kg
400kg
1 жовтня 2019, 11:03
#
Rozetka бариги - не хочуть податки платити. Правильно, не потрібно дивитися на них, реформи очистять ринок від несумлінних учасників.
+
0
Dostavaka
Dostavaka
28 жовтня 2019, 18:47
#
Де ви бачите реформи??? Залізти в карман підприємцю - це не реформа! А жалюгідна спроба компенсувати свою нездатність знищити коррупцію!!! Бо не розетку треба бомбити, а треба вбивати продажних таможенників, продажних чиновників та суддів, котрі кришють коррупцію у промислових масштабах! Дуже легко було теліпати язиком перед виборами! А от боротися з мафією сил немає!!!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися