Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 вересня 2019, 19:11

Головне за вівторок: деталі податкової амністії, відстрочення IBAN і як отримати іпотеку

На поточному пленарному тижні парламент розглядає ряд важливих законів щодо фінансової, податкової та митної сфер. Деякі з них депутати вже прийняли в першому читанні сьогодні: законопроект про детінізацію торгівлі, про кешбек, публічні закупівлі та про зменшення тиску на бізнес.

Стали відомі деталі податкової амністії

Законопроект про податкову амністію з'явився на сайті Верховної Ради. «Мінфін» розповідає про головне з цього документа.

Як отримати іпотеку на квартиру: покрокова інструкція

Іпотека продовжує користуватися попитом на рівні з розстрочкою за покупку житла. Але є багато підводних каменів, про які потрібно знати. Спробуємо пройти всі кроки потенційного позичальника.

Українці розповіли, що будуть робити з землею після відкриття ринку

50,4% українців вважають, що людина, у власності якої є земля, повинна мати право її продати. Про це свідчать результати соцопитування.

НБУ може відстрочити перехід на IBAN на два місяці

Нацбанк допускає відстрочку повного переходу на застосування міжнародного номера банківського рахунку IBAN на два місяці – до 1 січня. Про це заявив заступник глави НБУ Сергій Холод.

В Україні можуть скасувати військовий збір — ЗМІ

В Україні можуть скасувати військовий збір. Про це заявив глава Офісу президента Андрій Богдан.

Київрада хоче ввести мораторій на нове будівництво

Київська міська рада хоче ввести мораторій на нове будівництво і реконструкцію в столиці. Відповідний проект рішення опубліковано на сайті Київради.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися