Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 вересня 2019, 11:47

Facebook заплатить хакерам за перевірку безпеки Libra

Компанія Libra Association, яка відповідає за роботу криптовалюти Libra від Facebook, оголосила про старт програми винагороди для всіх, хто зможе знайти вразливості або недоліки у роботі платформи Libra. Про це пише stockworld.

Компанія Libra Association, яка відповідає за роботу криптовалюти Libra від Facebook, оголосила про старт програми винагороди для всіх, хто зможе знайти вразливості або недоліки у роботі платформи Libra.
Фото: interfax.com.ua

Що це значить

Такі програми, які отримали умовну назву Bug Bounty («премія за баги»), все частіше використовують компанії для залучення сторонніх фахівців, які можуть знайти недоліки в роботі тих чи інших високотехнологічних розробок самої компанії.

Читайте також: ЄС почав антимонопольне розслідування проти криптовалюти Libra

Facebook обіцяє заплатити до 10 тисяч доларів тим, хто знайде найбільш критичні помилки або діри в безпеці криптовалюти Libra.

Що відомо

  • Після анонсування Facebook швидкого запуску Libra питання до цього проекту виникли у влади не лише США, а й деяких європейських країн.
  • Міністри фінансів G7 заявили, що такі криптовалюти, як Libra Facebook, можуть дестабілізувати глобальну економіку, що їх можуть використовувати для відмивання грошей або навіть про фінансування тероризму.
  • У відповідь на це керівництво соцмережі Facebook пообіцяло не запускати криптовалюту, поки не отримає всі необхідні дозволи від державних регуляторів.
  • Також повідомлялося, що в кінці липня біткоін опустився нижче 10 тисяч через Libra.

Коментарі - 1

+
0
lika197
lika197
2 вересня 2019, 12:42
#
«Министры финансов G7 заявили, что такие криптовалюты, как Libra Facebook, могут дестабилизировать глобальную экономику и использоваться для отмывания денег или даже финансирования терроризма.»

Давно уже нужно было б подавать коллективный иск против них, Apple, Google за вторжение в частную собственность и их множество нарушений.
https://www.makeuseof.com/tag/understand-facebooks-privacy-violations/

В США подали иск против Apple за прослушивание частных разговоров Siri
https://interfax.com.ua/news/telecom/606241.html
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися