Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 серпня 2019, 16:47

Британський фунт обвалився на тлі зупинки роботи парламенту

Фунт стерлінгів впав до найнижчого рівня за тиждень в середу після того, як прем'єр-міністр Борис Джонсон призупинив роботу парламенту, залишивши законодавцям мало часу, щоб запобігти Brexit без угоди. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

Фунт стерлінгів впав до найнижчого рівня за тиждень в середу після того, як прем'єр-міністр Борис Джонсон призупинив роботу парламенту, залишивши законодавцям мало часу, щоб запобігти Brexit без угоди.
Фото: epravda.com.ua

У середу фунт впав до шестиденного мінімуму у $1.2156. Британська валюта ослабла і по відношенню до євро.

Джонсон сказав, що запланує виступ королеви на 14 жовтня. Він заперечив, що своїми діями хоче завадити парламенту вжити кроків для запобігання виходу Британії з ЄС без угоди.

Однак цей крок скоротить час, доступне законодавцям, які хочуть перешкодити йому вивести країну з Європейського Союзу без угоди про вихід.

Оголошення завершило підйом фунта до місячного максимуму на новинах про те, що опозиційні партії шукають способи заблокувати жорсткий Brexit.

Коментарі - 8

+
+55
Італій .
Італій .
28 серпня 2019, 17:13
#
Замечательно.
Зелебобы всех стран, объеденяйтесь!
+
+30
Цой Жив
Цой Жив
28 серпня 2019, 17:29
#
Я дивився фільм «Брекзіт» і бачив в кожній сцені нашу передвиборчу ситуацію з маніпуляціями суспільною думкою. Аж моторошно.
+
0
NJ2484945
NJ2484945
28 серпня 2019, 19:36
#
… а яке ще гасло пiдiйде?.. У всьому виннi Зе i тi кто за них… Навiть у брексiт!
У вас ведь есть ответы на все вопросы экономики и политики. И как воров от кормушки разогнать вы тоже знаете… И как границу вернуть в прежние рамки… Да вы вообще умней всех!
+
+15
Італій .
Італій .
28 серпня 2019, 20:11
#
> У вас ведь есть ответы на все вопросы экономики и политики. И как воров от кормушки разогнать вы тоже знаете… И как границу вернуть в прежние рамки… Да вы вообще умней всех!

Меня не зовут не Вова, и фамилия не Зеленский (поверьте на слово). Потому не понятно почему вы приписываете мне его заслуги.
+
0
Богдан Неважно
Богдан Неважно
28 серпня 2019, 22:17
#
Я заработал на фунт/долларе; правильный графический анализ и не важно какая цена…

+
+13
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
28 серпня 2019, 23:01
#
Ого як рухнув, я не побоюся сказати, обвалився аж на пів пенса... просто жах. Капєц британській економіці... шестиденний мінімум... катастрофа. А то, що це його середня добова волатильність і він щодня в таку «прірву» падає, а потім злітає на ті самі 50пп і так день за днем.
+
0
jurius
jurius
28 серпня 2019, 23:55
#
Вот тут не надо. Фунт до недавнего времени (до Брекзита) считался очень стабильной валютой и подобные колебания считались экзотическими для него.
+
+13
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
29 серпня 2019, 0:46
#
Ви просто так кажете, чи маєте досвід? Відкрийте добові графіки і подивіться. Та й у самій статті написано, що це шестиденний мінімум, це означає, що сім днів тому курс був ще меншим, інакше б написали річний чи хоча б місячний мінімум. Це ж стаття мінфіну, наприклад, сьогодні гривня обвалилася аж на 7 копійок, до триденного мінімуму, але ж то просто шум, а не коливання. Є поняття середньої добової волатильності, так от для євробаксу це 100 пунктів, або 1 цент. Для єнобаксу більше. Навіть швейцарський франк обвалився аж на 100 пунктів і торгується на триденному мінімумі, а ще 10 днів тому його курс був ще нижчим.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися