Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 серпня 2019, 16:42

Стало відомо, хто очолить комітет фінансової політики в Раді

Комітет податкової, митної і фінансової політики Верховної Ради очолить Данило Гетманцев, а першим заступником голови комітету буде Ярослав Железняк. Про це повідомив у Facebook народний депутат попередніх скликань Павло Різаненко.

Комітет податкової, митної і фінансової політики Верховної Ради очолить Данило Гетманцев, а першим заступником голови комітету буде Ярослав Железняк.
Фото: censor.net.ua

Склад комітету

Головою Комітету податкової, митної і фінансової політики буде Данило Гетманценв — юрист, у Верховну Раду 9-го скликання Гетманцев пройшов двадцятим номером у списку партії «Слуги народу».

За його словами, секретарем комітету буде Ігор Палиця, який був обраний депутатом як самовисуванець і член партії «Укроп».

У 2014-2019 роках Палиця був головою Волинської облради, у 2003-2007 роках — головою правління ВАТ «Укрнафта», фігурував у антикорупційних розслідуваннях.

Заступником голови Комітету, за даними Різаненка, буде Олександр Дубинський, який був обраний депутатом від «Слуги народу» як безпартійний. Дубинський — ведучий та креативний продюсер програми «Українські сенсації» і «Секретні матеріали» на «1+1».

Читайте також: Сім податкових змін від «Слуги народу» (список)

Першим заступником голови Комітету буде Ярослав Железняк, який був обраний народним депутатом від партії «Голос». Железняк — фахівець в області GR, адвокації та комунікацій. З 2017 року — радник прем'єр-міністра Гройсмана з парламентських відносин, з 2016 року працював у стратегічній консультативній групі з підтримки реформ в Україні (SAGSUR).

Що відомо

  • Раніше повідомлялося, що «Слуга народу» пропонує об'єднати в один комітети податкової та митної політики і фінансової політики і банківської діяльності.
  • Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики готується подати на розгляд Ради близько 30 законопроектів, зокрема щодо оподаткуванння — законодавчі ініціативи про кешбек і е-чек.

Коментарі - 4

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
27 серпня 2019, 17:35
#
Интересная комбинация.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
27 серпня 2019, 17:50
#
Ага, ще скажіть, що несподівана...
+
0
squeez
squeez
27 серпня 2019, 22:06
#
В 2014-2019 годах Палица был председателем Волынского облсовета, в 2003-2007 годах — главой правления ОАО «Укрнафта», фигурировал в антикоррупционных расследованиях.

отличная биография

Дубинский — ведущий и креативный продюсер программ «Украинские сенсации» и «Секретные материалы» на телеканале «1+1».

Прям чую ФИНАНСОВЫЙ ОПЫТ :D
+
0
Адам Смит
Адам Смит
27 серпня 2019, 21:44
#
Справжня,справжнісенька  ....капуста
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися