Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 серпня 2019, 12:35

В Україні запустили оновлену кадастрову онлайн-карту

В Україні запустили тестову версію Публічної кадастрової карти з новою архітектурою, дизайном і інтерфейсом, адаптованим для використання на мобільних пристроях. Про це  передає delo.ua.

В Україні запустили тестову версію Публічної кадастрової карти з новою архітектурою, дизайном і інтерфейсом, адаптованим для використання на мобільних пристроях.
Фото: dt.ua

Що це значить

  • На кадастровій карті тепер є можливість навігації з назвами населених пунктів, а також пошуку за географічними координатами.
  • Причому при використанні мобільної версії на карті доступні елементи геолокації.

«Завдяки впровадженим змінам забезпечується швидкість обробки даних, а також зручність пошуку необхідної інформації», — йдеться в повідомленні.

Для вдосконалення роботи публічної кадастрової карти відвідувачі можуть взяти участь в опитуванні та надати пропозиції або коментарі щодо поліпшення її роботи. Форма опитування розміщена у верхній частині сторінки тестовій версії.

Читайте також: Банки готові працювати на ринку сільгоспземлі — НБУ

Нагадаємо, на початку серпня президент Володимир Зеленський заявив, що Україні необхідна земельна реформа. Є ймовірність, що її почнуть вже в цьому році, а в 2020 — буде створено ринок землі загальним обсягом 40 мільйонів гектарів.

Коментарі - 3

+
+46
36619677
36619677
19 серпня 2019, 12:48
#
Попередня версія, була менш глюченою. Та й кардинально нічого нового не змінилось.
+
0
SourLemon
SourLemon
19 серпня 2019, 13:02
#
Что-то не написали сумму за обновление...А в старой версии уже все «ляпы» исправили, либо так и буду перекрашивать буквы?
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
19 серпня 2019, 13:26
#
Если «пошерстить»  по карте, то масса ошибок, особенно с участками под  ИЖС , проблема в том, что местные органы крайне халатно относятся к этому вопросу.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися