Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 серпня 2019, 19:14

Головне за тиждень: IBAN, земельна реформа, і що дізнаються про вас банки

З 5 серпня 2019 року в Україні стартувало запровадження міжнародного номера банківського рахунку IBAN відповідно до вимог стандарту ISO 13616.

Стрибки на валютному ринку не вплинуть на ставки за депозитами — банкіри

Представники банків, з якими поспілкувався «Мінфін», повідомили, що не планують змінювати ставки за депозитами у зв’язку зі зміцненням курсу гривні.

Мінфін повністю готовий до пікових виплат вересня

За оперативними даними Держказначейства про виконання бюджету за сім місяців, доходи загального фонду держбюджету склали 584,1 млрд грн, тобто 97,4% від розпису.

Яким банкам українці довіряють свої гроші

Найвищий темп приросту депозитів фізосіб за перші 6 місяців показав банк Сергія Тігіпка, а найбільш значний відтік вкладів — у банку Петра Порошенка та «дочки» російського банку.

Штрафи, борги, аліменти: що дізнаються про вас банки

Борги, правопорушення, фальшиві документи та інші ризикові факти потенційних клієнтів банк дізнається за допомогою одного кліка. Аналітична система YouControl запустила інструмент, що дозволяє перевіряти дані фізичних осіб за реєстрами і з'ясовувати всю інформацію про них.

Приватбанк за півріччя заробив більше, ніж всі інші банки разом

Нацбанк розповів, хто з його підопічних був найбільш збитковим, а хто отримав в 2 кварталі найбільший прибуток.

Нацбанк дозволив бізнесу купувати валюту за кредитні кошти

У межах валютної лібералізації Національний банк дозволив бізнесу купувати іноземну валюту за рахунок кредитних коштів у гривні без обмежень по сумі.

Нацбанк: Україні потрібна нова програма з МВФ на 5-10 мільярдів

Україні слід укласти нову довгострокову програму співпраці з Міжнародним валютним фондом на загальну суму в 5-10 млрд дол. Про це повідомив заступник голови Нацбанку Дмитро Сологуб.

Зеленський анонсував земельну реформу і відкриття ринку землі

Президент Зеленський під час візиту до Туреччини заявив, що цього року в Україні буде проведена земельна реформа, яка дозволить створити ринок землі в 2020 році в 40 мільйонів гектарів. 

Нафтогаз оскаржить в суді зниження цін на газ для населення

НАК «Нафтогаз України» оскаржує постанову Кабінету міністрів, якою були змінені розрахунки ціни газу для населення. Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду Києва

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися