Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 серпня 2019, 16:55

Інтереси НБУ в судах захищатиме юркомпанія радника Зеленського

Адвокатська компанія Юрімекс економічного радника президента Зеленського Данила Гетманцева виграла тендер на представлення інтересів Національного банку в судах різних інстанцій. Про це свідчать дані на порталі Prozorro.

Адвокатська компанія Юрімекс економічного радника президента Зеленського Данила Гетманцева виграла тендер на представлення інтересів Національного банку в судах різних інстанцій.
Фото: kievtown.net

Що відомо

  • За умовами тендеру, Юрімекс буде представляти інтереси НБУ судах протягом 12 місяців з дати підписання договору. Послуги Юрімекс обійдуться НБУ 443 444 грн.
  • Юрімекс виграла тендер з другої спроби. Першим переможцем стала компанія Еврис, яка пропонувала свої послуги за майже 2 млн грн. Але її забракував Антимонопольний комітет.

Крім юрфірми Гетманцева і Еврис, в тендері також брали участь адвокатські об'єднання Етерна Ло, Джентлс, Барристерс і Еверлігал.

Читайте також: Нацбанк буде «відстоювати свою незалежність» від олігархів

Нагадаємо, Данило Гетманцев – 20-й номер у списку партії Слуга народу і майбутній голова комітету податкової, митної і фінансової політики Верховної Ради.

Коментарі - 2

+
+38
PetrLund
PetrLund
9 серпня 2019, 17:00
#
Конец интересам НБУ
+
+26
bonv
bonv
9 серпня 2019, 23:17
#
Всюди зе.. своїх пристроїв..
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися