Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 серпня 2019, 9:43

MoneyGram почала використовувати криптовалютні технології

 Друга найбільша у світі система грошових переказів MoneyGram почала використовувати продукт xRapid від каліфорнійського фінтех-стартапу Ripple для здійснення транскордонних платежів. Про це заявив CEO MoneyGram Алекс Холмс, повідомляє Forklog.

 Друга найбільша у світі система грошових переказів MoneyGram почала використовувати продукт xRapid від каліфорнійського фінтех-стартапу Ripple для здійснення транскордонних платежів.
Фото: delo.ua

За інформацією видання, перші транзакції через xRapid відбулися минулого тижня, проте компанія не розкрила дані по поточних обсягами платежів.

«Ripple стане нашим ключовим партнером для транскордонних розрахунків з використанням цифрових активів», — зауважив Холмс.

Продукт xRapid побудований на базі токена XRP і дозволяє відправляти кошти в одній валюті і миттєво розраховувати одержувача в іншій валюті без необхідності постійних попередніх закупівель.

У MoneyGram додали, що співпраця з Ripple може принести компанії додатковий прибуток за рахунок зниження витрат.

Коментарі - 1

+
0
bonv
bonv
5 серпня 2019, 12:06
#
Аналитик Джо Макканн написал в Твиттере, что сейчас формируется график, который был ранее зафиксирован дважды в этом году, когда BTC подскакивал на 52% и 61%. Это говорит о том, что нас ждет третий рывок, он будет длительным и завершится взятием рубежа в $17 000 к концу августа.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися