Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 серпня 2019, 15:05

Майже 80 мільйонів гривень склав прибуток страхових компаній ARX і ARX LIfe за перші 6 місяців 2019 року

Страхові компанії «ARX» і «ARX Life» (попередня назва СК «АХА Страхування» і СК «АХА Страхування Життя») успішно завершили перше півріччя 2019 року. Загальний чистий прибуток обох компаній склав майже 80 млн грн, і це на 58% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

У першому півріччі 2019 року компаніями зібрано понад 1,2 мільярда страхових премій, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зростання валових страхових премій склало + 25%. Страхові виплати склали близько 477 млн ​​грн, що на 5% більше ніж у 2018 році. У день компанія виплачує в середньому понад 3,5 мільйони гривень, продовжуючи лідирувати в своїх традиційних сегментах.

Голова правління страхової компанії ARX Андрій Перетяжко зазначає: «Всі наші основні цілі за останні 6 місяців були виконані і перевиконані. Це був дуже відповідальний для нас період, оскільки ми закінчили ребрендинг, і тепер працюємо з новим ім'ям. Наші клієнти та партнери дуже позитивно сприйняли зміни, і своє подальше завданням ми, як і раніше, бачимо у фокусуванні на якості сервісу і діджіталізаціі, адже майбутнє за онлайн послугами».

«Страхова компанія «ARX» і «ARX Life» є правонаступниками «АХА Страхування» і «AXA Страхування життя». Компанії продовжують працювати з усіма банками, автодилерами, партнерами в регіональній мережі, корпоративними клієнтами, а також з тими ж асистуючими компаніями і підрядниками. Якість послуг для клієнтів і партнерів залишається на такому ж високому рівні — 92% клієнтів задоволені сервісом компанії. Основним акціонером „Страхової компанії «ARX» є канадський страховий холдинг Fairfax Financial Holdings Limited Group LTD (FFHL Group LTD)

Довідкова інформація ARX

  • 25 років на ринку страхування України

  • № 1 за розміром чистих страхових премій і чистих страхових виплат за 2018 рік (згідно даних НКФУ серед 245 страхових компаній);

  • Лідер страхування «КАСКО» 10-й рік поспіль

  • Найбільший платник податків на страховому ринку України в 2018 році (за даними «ТОП-100. Рейтинги найбільших»). Загальна сума податків склала понад 153, 8 млн.

  • Найпрофесійніша компанія за підсумком «Фінансового Оскара 2018» (рейтинг журналу «Бізнес»)

Довідкова інформація Fairfax:

  • Міжнародна холдингова компанія Fairfax Financial Holdings Limited з штаб-квартирою в Торонто (Канада) займається страхуванням, перестрахуванням і управлінням інвестиціями з 1985 року

  • Головою і виконавчим директором холдингу з 1985 р. є Прем Ватса.

  • Холдинг працює в 40 країнах світу.

  • Інвестиційний портфель становить 38,8 млрд доларів, загальна сума активів становить 60,4 млрд доларів, загальний акціонерний капітал складає 17,1 мільярда доларів.

  • Більше інформації тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися