Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 липня 2019, 18:59

Компанія Кредитон отримала ліцензію на переказ коштів у національній валюті

Минулого тижня 25 липня 2019 року Національний Банк України видав нашій компанії Кредитон ліцензію на переказ грошових коштів в національній валюті без відкриття рахунків. Ми стали 63-й фінансовою компанією на ринку України, що отримала цю ліцензію.

Вітаємо наших клієнтів і співробітників компанії з цією знаковою подією.

Що дає ця ліцензія компанії Кредитон?

Тепер ми на пряму будемо надавати послугу з переказу грошових коштів з карти на карту будь-якого банку. Раніше ми надавали цю послугу за допомогою Партнера, платіжної системи Pay Force. Також незабаром ми запустимо послугу оплати рахунків з особистого кабінету: комунальних рахунків, сплату за Інтернет, і рахунків інших юридичних осіб.

Встановлено ряд вимог до фінансової компанії, яка планує здійснювати переказ грошових коштів.

Вимоги до фінансової компанії яка планує надавати фінансову послугу — переказ грошових коштів можна розмежувати за такими напрямками:

  • вимоги до власних активів фінансової компанії;
  • вимоги до директора, головному бухгалтеру (компанії яка здійснює ведення бухгалтерського обліку в фінансовій компанії), відповідального за внутрішній фінансовий моніторинг;
  • вимоги до приміщення;
  • вимоги до внутрішніх документів згідно з якими здійснюється надання фінансової компанією послуг з переказу грошових коштів, і так далі;
  • фінансова компанія яка отримала ліцензію НБУ на здійснення грошових переказів, повинна бути членом платіжної системи, ким і є компанія Кредитон.

Всі ці вимоги були виконані Кредитон.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися