Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 липня 2019, 17:27

Ощадбанк не отримував підтверджень оскарження Росією стягнення в 1,3 мільярда

Станом на 25 липня Ощадбанк не отримував жодних документів, які б свідчили про будь-які процесуальні дії Російської Федерації щодо оскарження рішення Міжнародного арбітражу у справі про збитки в Криму. Про це повідомила прес-служба Ощадбанку.

Станом на 25 липня Ощадбанк не отримував жодних документів, які б свідчили про будь-які процесуальні дії Російської Федерації щодо оскарження рішення Міжнародного арбітражу у справі про збитки в Криму.
Фото: пресс-служба

Рішення Міжнародного комерційного Арбітражу у справі за позовом ПАТ «Державний ощадний банк України» проти РФ щодо відшкодування збитків, завданих Ощадбанку Росією в результаті окупації Криму було прийняте 26 листопада 2018 року в Парижі.

Відповідно, будь-які правові питання щодо можливості оскарження (скасування) рішення регулюються чинним процесуальним законодавством Франції.

Читайте також: Ощадбанк виграв суд з Укртелекомом майже на 1,5 мільярда

У разі отримання відповідних документів Ощадбанк діятиме відповідно до вимог французького процесуального порядку та міжнародного законодавства.

Нагадаємо, що 26 листопада 2018 року Міжнародний арбітраж ухвалив рішення про стягнення з РФ на користь Ощадбанку 1,3 мільярда доларів США.

Сьогодні у ЗМІ з'явилася інформація, що Росія оскаржила стягнення 1,1 мільярда доларів на користь Ощадбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися