Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2019, 12:02

Deutsche Bank отримав 3,1 мільярда євро збитку

Німецький Deutsche Bank AG отримав чистий збиток у розмірі 3,1 млрд євро у другому кварталі 2019 року через масштабні списання, пов'язані з реорганізацією бізнесу. Про це йдеться в повідомленні банку, передає stockworld.

Німецький Deutsche Bank AG отримав чистий збиток у розмірі 3,1 млрд євро у другому кварталі 2019 року через масштабні списання, пов'язані з реорганізацією бізнесу.
Фото: inbusiness.kz

Чистий збиток у квітні-червні склав 3,1 млрд євро порівняно з прибутком в 401 млн євро за аналогічний період минулого року.

Показник включає списання вартості активів у розмірі 3,4 млрд євро. Воно пов'язане з оголошеним раніше планом реорганізації, що передбачає продаж трейдингового бізнесу і звільнення до 18 тис. працівників.

Виручка скоротилася на 6%, до 6,2 млрд євро порівняно з 6,59 млрд євро роком раніше.

Читайте також: Банк UniCredit думає звільнити тисячі працівників

Обсяг кредитного портфеля банку зріс за минулий квартал на 4 млрд євро, а сума активів під управлінням підвищилася на 18 млрд євро, включаючи чистий приплив засобів інвесторів у розмірі 9 млрд євро.

Котирування акцій Deutsche Bank знизилися на 3% на початку торгів у Франкфурті-на-Майні у середу. За останні три місяці капіталізація банку зменшилася на 8,6%, до 14,3 млрд євро.

Коментарі - 1

+
0
bonv
bonv
24 липня 2019, 14:09
#
Нехай їдуть до наших банкірів, на консультацію, як заробляти на населенню.. (жарт) хоч і не смішно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися