Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 липня 2019, 19:14

Головне за вівторок: рентабельність Привату, впровадження IBAN і ціна газу в серпні

Рентабельність Приватбанку залишиться високою і буде зростати протягом наступного року за рахунок високого комісійного доходу та збільшення чистого процентного доходу. Про це йдеться в оновленому кредитному аналізі банку, опублікованому міжнародним рейтинговим агентством Moody's.

Moody's підтвердило рейтинги депозитів Ощадбанку

Міжнародне рейтингове агентство Moody's підтвердило Ощадбанку рейтинг довгострокових депозитів у національній валюті на рівні «Caa1» і рейтинг довгострокових депозитів в іноземній валюті на рівні «Caa2».

У програмі «Бонус від Мінфіну» новий учасник — Ідея Банк

У програмі «Бонус від Мінфіну» з'явився новий учасник — Ідея Банк. До ставки 19,9% річних «Мінфін» дає бонус +1,1%.

Нацбанк розповів деталі переказу банківських рахунків IBAN

З 5 серпня 2019 року в Україні стартує впровадження міжнародного номера банківського рахунку IBAN відповідно до вимог стандарту ISO 13616.

У Кабміні назвали ціну на газ для населення в серпні

Кінцева ціна газу для населення в серпні зменшиться мінімум на 5,5% порівняно з липнем і складе не більше 4 640 грн за 1 тис. куб. м без ПДВ і транспортування. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Мінфін знизив ставки за ОВДП

Зниження Національним банком облікової ставки з 17,5% до 17% минулого тижня дозволило Мінфіну на аукціонах у вівторок прискорити зниження ставок відсікання по 6 і 12-місячними гривневими паперів — відповідно з 17,4% до 16,73% і з 17, 74% до 16,99%.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися