Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 липня 2019, 12:21

Moody's підтвердило рейтинги депозитів Ощадбанку

Міжнародне рейтингове агентство Moody's підтвердило Ощадбанку рейтинг довгострокових депозитів у національній валюті на рівні «Caa1» і рейтинг довгострокових депозитів в іноземній валюті на рівні «Caa2». Про це повідомляє прес-служба банку.

Міжнародне рейтингове агентство Moody's підтвердило Ощадбанку рейтинг довгострокових депозитів у національній валюті на рівні «Caa1» і рейтинг довгострокових депозитів в іноземній валюті на рівні «Caa2».
Фото: gordonua.com

Що це значить

«Довгострокові рейтинги банку несуть стабільний прогноз, який відображає стабільний прогноз суверенного рейтингу і очікування Moody's відносно стабільної діяльності банку протягом наступних 12-18 місяців», — ідеться в повідомленні.

Рейтинг базової оцінки кредитоспроможності (Baseline Credit Assessment) на рівні «Саа1» відображає взаємозалежність між показниками кредитоспроможності банку і суверенну, помірну прибутковість і високий рівень ліквідності банку.

Читайте також: Суд дозволив Ощадбанку стягнути з Росії більше 1 мільярда доларів

Moody's також очікує, що рівень капіталізації, ліквідності та прибутковості банку буде залишатися стабільним протягом наступних 12-18 місяців.

Оформити депозит в Ощадбанку

Агентство вважає, що Ощадбанк має достатню ліквідність для покриття платежів за єврооблігаціями в 2019-20 рр., оскільки терміни погашення портфеля державних облігацій відповідають термінам погашення і валюті єврооблігацій, пом'якшуючи ризик рефінансування і валютні ризики. Комбінований показник ліквідності на рівні «Саа1» є наслідком достатньої ліквідності Ощадбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися