Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 липня 2019, 16:10

Рахункова палата призначила дату перевірки в «Нафтогазі»

Рахункова палата планує почати контрольну перевірку НАК «Нафтогаз України» 19 липня. Про це повідомив голова Рахункової палати Валерій Пацкан журналістам після засідання уряду, передає Інтерфакс-Україна.

Рахункова палата планує почати контрольну перевірку НАК «Нафтогаз України» 19 липня.
Фото: 5.ua

Крім того, за його словами, члени контрольної групи 15 липня намагалися потрапити в «Укртрансгаз» (100% належить НАК «Нафтогаз України») з метою перевірки, але не вдалося.

«15 липня наша контрольна група на чолі з членом Рахункової палати намагалася потрапити в „Укртрансгаз“, де начебто керівника не було на місці. Ми склали протокол, зареєстрували його в Єдиному держреєстрі. Наступна наша дія — п'ятниця, „Нафтогаз“, де, напевно, я сам з членами СП буду намагатися представити пану Коболєву нашу контрольну групу», — сказав Пацкан журналістам.

Читайте також: Нафтогаз знизив ціну на газ для населення на липень

«Ми надали перелік необхідних для вивчення документів в „Укртрансгаз“. Такий же перелік буде надано „Нафтогазу“, — додав він.

Раніше керівник „Нафтогазу“ Андрій Коболєв заявив, що після успішного розміщення єврооблігацій, які будуть сприяти накопиченню державою в ПСГ достатніх для успішного проходження наступного опалювального сезону обсягів природного газу, «Нафтогаз» готовий у повному обсязі виконати свої зобов'язання з наповнення держбюджету.

Коментарі - 4

+
0
Григорий П
Григорий П
17 липня 2019, 16:38
#
Коболев - как газовая королева, даже Президент ему не указ
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
17 липня 2019, 19:09
#
Якщо ви хотіли потролити Коболєва чи підтримати Зе, то якось криво вицшло, по совєцькому. Президент не має права вказувати навіть керівникам держмонополій, а також, якщо ви не в курсі, суддям, прокурорам та навіть головам сільрад. Подивіться на Мюллера в США. Там Трамп не може нічого проти нього зробити. Це нормально для цивілізованого суспільства. У нас трохи по іншому все, але ви все одно мислите як мій батько, якому 64 роки...
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
17 липня 2019, 17:09
#
Каждый не желает показывать, или показать так чтобы потом «отгребать», потому зачем терять место, когда можно просто не пустить по элементарным причинам.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
17 липня 2019, 19:12
#
Якщо доказ не вірно отриманий, або відбулися процесуальні порушення, любий суд відмінить результати перевірки. Убивцю відпускають, якщо права не зачитали. Це також індикатор відходу від есесеру. Хоча відійшли поки що лиш на півкроку.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися