Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 липня 2019, 13:37

Кабмін звільнив в.о. голови ДФС Власова

Кабінет міністрів звільнив Олександра Власова з посади в. о. голови Державної фіскальної служби України. Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду, передає Ліга.Фінанси.

Кабінет міністрів звільнив Олександра Власова з посади в.
Фото: visnuk.com.ua

«Як ви знаєте, з ДФС Власов написав заяву на звільнення. З понеділка це звільнення буде реалізовано - сьогодні рішення ухвалено», - сказав він.

За словами Гройсмана, оскільки Власов був головою ліквідаційної комісії ГФС, тепер ці обов'язки Кабмін поклав на директора одного з департаментів служби.

Читайте також: Фонд гарантування вкладів отримав нового керівника

Нагадаємо, Олександр Власов написав заяву на звільнення на вимогу президента 14 липня. Свою вимогу Зеленський пояснив тим, що Власов не звільнив керівників митниць у чотирьох областях - Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій через незадовільну боротьбу з контрабандою на кордоні.

Коментарі - 5

+
0
Jemox
Jemox
17 липня 2019, 13:56
#
От вам і Зеленський, а ви клоун, клоун...
+
+9
demarin
demarin
17 липня 2019, 14:10
#
Тут головне не те що клоун чи ні, добереться сюди bonv так він тут всім розкаже що клоун Саме головне те що цей весь бардак, який зараз висвітлює Зе існував при Пєті і той нічогісінько не робив або за долю або за своєю тупістю (або і те і інше разом) а зараз всім розказує як він Україну вів в Європу. Зараз всі дивляться і бачать в яку Європу він нас вів І ще балотується в депутати, в Європі після такого всі звільняються і йдуть в небуття а в нас ще й інших підставляє та обгажує по своїм каналам. Напевно в Пєті і народу України різні поняття слова Європа.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
17 липня 2019, 14:40
#
Посмотрим далее, как будет. Это конечно был наглядный пример.
+
0
SashkoGop
SashkoGop
17 липня 2019, 15:37
#
А чому увільнити? Заява з помилкою може бути анульована
+
0
barbav
barbav
17 липня 2019, 16:12
#
Он занимает 2 должности ,с одной убрали. на второй остался.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися