Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 липня 2019, 9:03

LG планує запустити криптовалютний гаманець

Південнокорейський технологічний гігант LG подав заявку на реєстрацію товарного знака ThinQ Wallet. Про це повідомляється на сайті Бюро з патентів і товарних знаків США (USPTO), пише psm7.com.

Південнокорейський технологічний гігант LG подав заявку на реєстрацію товарного знака ThinQ Wallet.
Фото: psm7.com

Що це значить

  • Даний товарний знак буде пов'язаний з е-гаманцем для криптовалюти, мобільним банкінгом, випуском е-грошей, для платежів через мобільні телефони, а також з наданням послуг по транзакціях і розрахунках.

Читайте також: Криптовалюти дешевшають через тиск регуляторів на Libra — аналітики

ThinQ — бренд LG, вперше використаний для випуску інтелектуального холодильника, який був представлений компанією в 2011 році на виставці побутової електроніки. З тих пір під брендом ThinQ було випущено також кілька смартфонів.

Як повідомляють ЗМІ, реєстрація LG товарного знака ThinQ Wallet може означати, що компанія прагне конкурувати з Samsung. Так, цієї весни стало відомо, що остання розробляє власну блокчейн-мережу на базі платформи Ethereum і готується до випуску криптовалюти.

Коментарі - 2

+
+30
bonv
bonv
16 липня 2019, 9:08
#
Пошесть:)))
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
16 липня 2019, 9:21
#
Я не разбираюсь в «кошельках», но хорошо помню, как в начале 90 анонсировали переименование и обновление «Голд Стар» в «Л Ж» с приоритетом конкурентной техники и цифровых технологий! И чем закончилось? Покажите мне хоть один конкурентный товар - от холодильника до телефона! Скорее всего так и закончится! Их своего опыта бытовая техника ну очень «убогая» по сравнению с «Панасоник», «Сони» «Самсунг» а по ауди это полный отстой!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися