Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 липня 2019, 16:00

«Укренерго» оштрафували на 1,7 мільйона гривень

НКРЕКП наклала на НАЕК «Укренерго» штраф у розмірі 1,7 млн гривень за порушення ліцензійних умов з передачі електричної енергії. Рішення було прийняте на засіданні НКРЕКП 12 липня, передають Українські Новини.

НКРЕКП наклала на НАЕК «Укренерго» штраф у розмірі 1,7 млн гривень за порушення ліцензійних умов з передачі електричної енергії.
Фото: oilreview.kiev.ua

Що відомо

  • Штраф був накладений за результатами позапланової перевірки, яка пройшла 26 червня.
  • Повідомляється, що компанія повинна сплатити до держбюджету зазначену суму протягом 30 днів.

Крім того, «Укренерго» зобов'язано у термін до 1 серпня надати НКРЕКП звіт про відповідність (достатності) електричних потужностей.

Читайте також: НКРЕКП розблокувала виплати виробникам «зеленої» енергії

А також до 15 липня «Укренерго» має надати НКРЕКП оформлену та засвідчену копію акта про введення в експлуатацію інформаційної системи Market managment system версія 1.0 і до 25 жовтня надати копію акта про введення в експлуатацію інформаційної системи Market managment system версія 2.0.

Раніше в Кабміні назвали некоректною заяву глави «Укренерго» про те, що ціни на електроенергію для промисловості після запуску нового ринку зросли на 30%.

Коментарі - 2

+
0
Oligarh
Oligarh
15 липня 2019, 17:21
#
Как бы они не обанкротились...
+
0
corsww
corsww
16 липня 2019, 8:47
#
Из за двух миллионов гривен? Не смешите мои подковы. Думаю такую же сумму те же руководители Укрэнерго воруют приблизительно за час. Так что для них это копейки.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися