Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 липня 2019, 12:20

Забудовники розповіли про доходності інвестиції в житло в передмісті

На сьогоднішній день прибутковість покупки однокімнатної квартири площею 35-40 м2 в передмісті столиці може становити до 12% на рік. Про це повідомив керуючий партнер компанії АVM Development Group Владислав Кононов.

На сьогоднішній день прибутковість покупки однокімнатної квартири площею 35-40 м2 в передмісті столиці може становити до 12% на рік.
Фото: 3m2.kiev.ua

Що це значить

  • За його даними, прибутковість придбання двокімнатної квартири становить 8-10%, прибутковість котеджів – близько 12-15%, а прибутковість інвестицій у придбання земельної ділянки під будівництво перевищує 15% річних.

На думку експерта, інвестиційна привабливість придбання житла на первинному ринку передмістя насамперед залежить від якісних показників об'єкта інвестування.

«Інвестиційно привабливими варто вважати ті об'єкти, в яких забудовник створює всеосяжний інфраструктурний комплекс з закритою територією і багатими рекреаційними можливостями. Також на прибутковість інвестування впливає місце розташування об'єкта нерухомості, а саме його віддаленість від Києва. На сьогоднішні найпривабливішими є об'єкти, розташовані на відстані до 10 км від столиці за наявності відмінного транспортного сполучення: наприклад, Новообухівське шосе, Бориспільська траса тощо», — сказав Владислав Кононов.

Читайте також: Новобудови в передмісті Києва в червні подорожчали

Експерт також звернув увагу, що придбання житла на початковій стадії будівництва дає можливість покупцеві заощадити близько 25% його вартості.

Він нагадав, що в передмісті Києва за перший рік будівництва нових об'єктів продається близько 32-35% квартир.

Інвестиція в нерухомість. Об'єкти Київміськбуду

«Цей показник на 8-10% вище, ніж в Києві через істотну різницю в ціні між київськими і приміськими житловими комплексами, що досягає 35% від вартості», — підсумував Владислав Кононов.

Отримати персональну пропозицію від забудовників

Коментарі - 4

+
+33
Captain  Cisco
Captain Cisco
15 липня 2019, 13:49
#
А что ещё может рассказать застройщик.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
15 липня 2019, 13:55
#
Ключевое До 12%, а может быть и минус,.
+
0
Markell
Markell
15 липня 2019, 20:14
#
Такого маразма давно не читал
Худшее капиталовложение - это квартира в пригороде Киева. 
«По его данным, доходность приобретения двухкомнатной квартиры составляет 8-10%, доходность коттеджей – около 12-15%, а доходность инвестиций в приобретения земельного участка под строительство превышает 15% годовых.»
Где находят таких «экспертов» и почему этот бред здесь выставили в публичный доступ ?
+
0
Консультант  з Нерухомості
Консультант з Нерухомості
19 липня 2019, 11:41
#
Акції від забудовників: http://bit.ly/18july2019
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися