Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2019, 14:17

Страхова компанія «ARX» зібрала більш ніж 1 мільярд гривень страхових премій за перші 6 місяців 2019 року

Страхова компанія «ARX» зібрала більш ніж 1 мільярд гривень страхових премій за перші 6 місяців 2019 року, що на 23% більше, ніж в першому півріччі 2018 року. Сума виплат склала близько 473 млн гривень, що на 4% більше аналогічного періоду 2018 року.

Основними локомотивами зростання є наступні напрямки: КАСКО — зібрано премій на 19% більше, ніж в 2018 році, ДМС — на 43% більше, онлайн продажу — на 109% більше, агрострахування — на 282% більше у порівнянні з минулим роком.

«Страхова компанія «ARX» і «ARX Life» є правонаступниками «АХА Страхування» і «AXA Страхування життя». Компанія продовжує працювати з усіма банками, автодилерами, партнерами в регіональній мережі, корпоративними клієнтами, а також з тими ж асистуючими компаніями і підрядниками. Якість послуг клієнтам і партнерам залишається на такому ж високому рівні — 92% клієнтів задоволені сервісом компанії. Основним акціонером «Страхової компанії „ARX“ є канадський холдинг «Fairfax limited».

Нагадуємо, що з 1-го липня лідер страхового ринку України, компанія «AXA Страхування» змінила назву на «Страхова компанія« ARX ». «AXA Страхування Життя» буде працювати під брендом «ARX Life».

«ARX» в перекладі з латині означає «фортеця, замок, цитадель». Назва звучить лаконічно, в дусі сучасних трендів і відображає основний атрибут страхового бізнесу — надійність. Кожен клієнт компанії може бути впевнений в тому, що «ARX» максимально захистить його інтереси і виконає всі свої зобов'язання.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися