Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 липня 2019, 11:48

У 2019 мережа «ШвидкоГроші» зросла до більш ніж 260 точок по всій Україні

Сьогодні багато хто з нас все частіше звертаються за грошима не до банків, а до мікрофінансових організацій. Позичальники розуміють, що отримати гроші на точці видачі мікрокредитів (в середньому, до 5000 грн) — це швидко, зручно, доступно.

Так, у вас не попросять довідку про доходи з місця роботи, а також інформацію про майно та поручителя. А вся процедура видачі позики з моменту оформлення заявки займе до 20 хвилин. Саме тому в останні роки, за оцінками експертів, кількість клієнтів компаній з видачі моментальних кредитів зросла в рази. І цей тренд буде зберігатися і надалі.

Саме популярність ринку мікрокредитування стала причиною стрімкого зростання компанії «ШвидкоГроші», яка однією з перших почала видавати кредити до зарплати населенню. Тільки в 2019 році було відкрито більше 20 нових точок обслуговування у всіх регіонах України. До кінця року, на думку експертів ринку, «ШвидкоГроші» відкриє мінімум стільки ж.

Таким чином, мережа буде нараховувати близько 300 відділень в 65-70 населених пунктах, що на сьогодні — абсолютний рекорд серед компаній, які займаються видачею мікрокредитів. Також «ШвидкоГроші» є найбільшим роботодавцем: на сьогодні в організації працює понад 1500 співробітників. І, судячи з того, як швидко зростає мережа, компанія і далі має намір наймати персонал.

А як же інтернет? — запитаєте ви. Адже сьогодні без зусиль можна отримати гроші на карту, просто залишивши заявку на сайті мікрофінансової організації. І для цього не обов'язково йти у відділення. «ШвидкоГроші» також активно видає кредити онлайн, і паралельно йде назустріч позичальникам, яким зручніше отримувати свої гроші з рук співробітника відділення.

Коментарі - 3

+
0
Aleksandrkredit
Aleksandrkredit
9 липня 2019, 14:37
#
Вы забыли сказать как быстро они портят кредитную историю,и что после микрозаймов банки стараются не кредитовать! Да и высокие проценты вообще молчу
+
0
newlogin
newlogin
29 жовтня 2019, 21:38
#
730% годовых)))
+
0
newlogin
newlogin
29 жовтня 2019, 21:38
#
Раковые клетки тоже быстро растут
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися