Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 червня 2019, 19:00

Головне за тиждень: нічний тариф на світло, нова «тисяча», фішки Приват24 та новий режим роботи

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг не скасовувала «нічний тариф» для населення з 1 липня 2019 року.

В Україні вводять банкноту номіналом 1000 гривень

З 25 жовтня 2019 року в готівковому обігу з'явиться банкнота нового найвищого номіналу — 1 000 гривень. Її Національний банк презентував під час прес-брифінгу.

У Приватбанку розповіли про нові «фішки» Приват24

Новий Приват24 буде відрізняться від існуючого тим, що користуватися ним зможе не тільки клієнт Приватбанку, але і клієнт будь-якого іншого банку

В Україні можуть узаконити нові режими роботи

У Мінсоцполітики пропонують ввести три нові режими роботи, які раніше не були врегульовані законодавчо: гнучкий графік, віддалена робота і самостійна організація робочого часу.

Коментарі - 1

+
+14
Qwerty1999
Qwerty1999
29 червня 2019, 17:44
#
США прекращают технологическую блокаду китайского телекоммуникационного концерна Huawei — второго по величине в мире производителя смартфонов.

Такое обещание президент США Дональд Трамп дал председателю КНР Си Цзиньпину в ходе их встречи на саммите Большой двадцатки в Осаке.

«Я согласился вновь разрешить продажу технологических продуктов Huawei», — сказал Трамп на пресс-конференции в Японии по итогам саммита G20 в субботу, 29 июня.

Таким образом, США возобновят поставки американских технологических продуктов китайскому гиганту. Аргументируя свою позицию, Трамп отметил, что американские компании были недовольны запретом на поставки своих комплектующих Huawei.

Окончательно вопрос о Huawei должен быть решен на торговых переговорах между США и Китаем — Трамп и Си Цзиньпин также достигли договоренности об их восстановлении.

Источник: США прекращают блокаду Huawei
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися