Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 червня 2019, 10:20

У Приватбанку розповіли про нові «фішки» Приват24

Новий Приват24 буде відрізняться від існуючого тим, що користуватися ним зможе не тільки клієнт Приватбанку, але і клієнт будь-якого іншого банку. Про це інтерв'ю «Мінфіну» розповів член правління Приватбанку з питань роздрібного бізнесу Олексій Шабан.

Новий Приват24 буде відрізняться від існуючого тим, що користуватися ним зможе не тільки клієнт Приватбанку, але і клієнт будь-якого іншого банку.
Фото: ukrinform.ru

За словами Шабана, зараз йде тестування бета-версії Приват24 2.0.

Що нового

  • Новий Приват24 буде відрізняться від існуючого тим, що користуватися ним зможе не тільки клієнт Приватбанку, але і клієнт будь-якого іншого банку, хоча в останньому випадку не всі функції будуть доступні.
  • Також будуть розширені можливості додатка як market place.

 Оформити депозит в Приватбанку

«Ми не поспішаємо з переходом і тестуємо бета-версію, тому що хочемо, щоб для клієнтів перехід до нової версії не був травматичним. У будь-якому випадку, стара версія буде існувати і далі», — зазначив Шабан.

Фінтехновинки

  • У Приват24 з'явиться віртуальна платіжна карта.

«Це буде не інтернет-карта, а Універсальна або Карта для виплат. Суть в тому, що термін дії картки клієнта закінчився, він зможе користуватися нею в інтернеті, а пластикову отримати, коли йому зручно», — пояснив банкір.

  • Також не доведеться ходити за картою в банк, її можна буде отримати в диспенсері терміналу самообслуговування. Клієнт введе номер телефону та отримає свою карту.

 Замовити онлайн кредитну картку «Універсальна Gold»

Коментарі - 2

+
0
paska6996
paska6996
25 червня 2019, 17:35
#
Первая кредитная карточка била у меня Приват но уви дали со временем хороший лимит а погасит вовремя не успел.Теперь карточка есть а лимит 0.Но зато появилса монобанк и дали карточку со временем с хорошим лимит ,гашу проценти вовремя и проблем больше нет!
+
+20
Andrey M
Andrey M
26 червня 2019, 10:29
#
Такий коментар більше шкодить Монобанку, ніж приносить користі. Бо він показує рівень користувачів як фінансової грамотності, так і грамотності в цілому:)
Ви вчасно по Монобанку не погасіть як по Привату, і тоді напишете наступний коментар:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися