Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2019, 16:29

Приватбанк: з початку року куплено більше QR-квитків, ніж за весь 2018 рік

З початку 2019 року купили QR-квитків на проїзд у міському транспорті більше, ніж за увесь минулий рік. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

З початку 2019 року купили QR-квитків на проїзд у міському транспорті більше, ніж за увесь минулий рік.
Фото: politeka.net

«За неповні 6 місяців 2019 року українці купили 3 млн 400 тисяч електронних QR-квитків на проїзд у міському транспорті, що перевищило кількість QR-оплат проїзду за весь минулий рік», – йдеться в повідомленні.

За словами заступника керівника напряму платежів і переказів ПриватБанку Артема Фесько, всього за час роботи цієї технології в Україні, через Приват24 і QR було оплачено 8 млн поїздок в міському транспорті.

 Оформити депозит в Приватбанку

«Оплата проїзду по QR сьогодні найбільш затребувана в порівнянні з іншими технологіями безконтактної оплати проїзду в міському. Поки що це єдина технологія оплати проїзду із замкнутим контуром, тобто коли пасажир зрозумілим чином може оплатити проїзд, а контролер або кондуктор може перевірити оплату конкретного пасажира», – цитує слова Фесько прес-служба Приватбанку.

18 березня 2019 року Державний Приватбанк запустив бота KyivPasTransBot для швидкої оплати проїзду в метро і столичному транспорті за допомогою месенджера Telegram.

Коментарі - 1

+
+30
bonv
bonv
24 червня 2019, 23:53
#
Зручно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися