Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 червня 2019, 12:47

Головбуха київського метро запідозрили у втраті 26 мільйонів

Столична прокуратура оголосила підозру головному бухгалтеру Київського метрополітену. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Столична прокуратура оголосила підозру головному бухгалтеру Київського метрополітену.
Фото: rubryka.com

Що відомо

«Київська міська прокуратура спільно зі слідчими і оперативними працівниками управління поліції в метрополітені Головного управління Нацполиции у Києві викрила у службовій недбалості головного бухгалтера КП „Київський метрополітен“, — йдеться в повідомленні.

Як встановлено слідством, у 2014 році під час остаточних розрахунків за поставлені комунальному підприємству поїзди, в результаті службової недбалості головного бухгалтера не були обчислені штрафні санкції за порушення умов поставки та введення в експлуатацію поїздів, що спричинило збитки підприємству на суму понад 26 млн грн.

Читайте також: 4G в київському метро планують запустити в кінці 2019 року

Дії посадовця кваліфіковані за ч. 2. ст. 364 Кримінального кодексу України. Надалі в межах слідства буде надана правова оцінка діям інших керівників КП „Київський метрополітен“, — зазначили в прокуратурі.

Наразі досудове розслідування триває.

Раніше повідомлялося, що Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) може надати Україні 250 млн євро на реалізацію другого проекту з оновлення інфраструктури громадського транспорту українських міст.

Коментарі - 4

+
+31
Strain
Strain
23 червня 2019, 19:02
#
Как мы все знаем главбух всего лишь пешка выполняющая приказы и иногда закрывающая глаза. Что руководство сказало — то и сделала. Так что в первую очередь нужно копать под руководство и мэрию.
+
+7
mary27
mary27
23 червня 2019, 20:25
#
А главбуху сидеть)
+
+87
Rebel
Rebel
24 червня 2019, 8:51
#
Якимись копійками займаються, ще й шістку притисли.
Там би в питання реклами глянути. :)
+
0
domchudes
domchudes
26 червня 2019, 14:39
#
А куда юристы смотрели?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися