Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 червня 2019, 16:19

Майнери встановили історичний рекорд з видобутку біткоінів

Активність майнерів в мережі Bitcoin досягла історичного максимуму в 65,19 (Th/s). Наголошується, що це сталося тоді, коли ціна першої криптовалюти наблизилася до позначки у 10 тисяч доларів. Про це повідомляє Уніан з посиланням на Blockchain.com.

Активність майнерів в мережі Bitcoin досягла історичного максимуму в 65,19 (Th/s).
Фото: busines.in.ua

Що це значить

Хешрейт монети відображає інтерес до неї, його можна використовувати для того, щоб робити прогнози, пояснив трейдер Макс Кайзер.

«Хешрейт найчастіше веде за собою ціну, це розуміють навіть не найпалкіші прихильники Bitcoin. Це серце мотиваційної схеми. Це підхід Сатоші на шляху до створення покращеної версії золота», — пояснив Кайзер.

Читайте також: Facebook офіційно представила свою криптовалюту

Востаннє хешрейт перебував на піку у вересні 2018 року, тоді всі чекали нового зростання курсу біткоіна. Однак цей показник різко впав після того, як ціна пішла вниз, всупереч прогнозам.

У середині травня аналітики DataLight виявили кореляцію між складністю майнінгу і ціною першої криптовалюти. На думку експертів, необхідно брати до уваги зміни показників видобутку активу при роботі з цифровими грошима.

Нагадаємо, 17 червня вартість Bitcoin перевалила за $9000, на піку токен коштував більше $9300. З початку року криптовалюта зросла на 150%.

Коментарі - 1

+
0
Игорь Коляда
Игорь Коляда
23 червня 2019, 21:05
#
Напомним, к 17 июня стоимость Bitcoin перевалила за $9000, на пике токен стоил более $9300. С начала года криптовалюта выросла на 150%.

Ещё одна форма и проявление фетишизма.
«Дикие люди — дикие нравы».
Закат цивилизации.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися