Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2019, 14:30

Нова податкова розпочне роботу найближчими тижнями

Державна податкова служба (ДПС), яку створюють у межах поділу Державної фіскальної служби (ДФС), повноцінно запрацює в найближчі кілька тижнів. Про це повідомив голова ДПС Сергій Верланов, передає Ліга.Фінанси.

Державна податкова служба (ДПС), яку створюють у межах поділу Державної фіскальної служби (ДФС), повноцінно запрацює в найближчі кілька тижнів.
Фото: finclub.net

Що відомо

«Цього тижня створюємо територіальні органи і починаємо велике переведення людей зі штату фіскальної служби в штат податкової. Наступний етап — передача податкових функцій ДФС у податкову», — сказав Верланов.

Читайте також: Верланов розповів, що буде з податковою міліцією

Раніше керівник ДПС уточнив, що всі підрозділи ДФС, що працюють з податковою сферою, включаючи податкову міліцію, будуть переведені в ДПС. Він висловив сподівання, що восени податкову міліцію виведуть зі структури податкової служби.

Раніше Сергій Верланов представив стратегію розвиткувідомства. Ключовими акцентами податкової служби визначені – ризикоорієнтованість роботи, всебічне сприяння платникам податків і збільшення електронних послуг, демілітаризація підрозділів податкової, конкурсний підхід до формування кадрового складу служби, цілісність баз даних та їх мобільність для обміну інформацією з іншими службами – приміром, митницею.

Нагадаємо, конкурс на голову Державної митної служби заблокований судом вже два місяці.

Коментарі - 1

+
0
Игорь .
Игорь .
19 червня 2019, 21:51
#
Пиз...ц какой-то твориться, шило на мыло меняют. Матюки одни на языке
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися