Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2019, 11:30

ДФС оштрафувала алкогольний холдинг «Баядера» на 786 мільйонів

Алкогольний холдинг «Баядера» намагається через Окружний адмінсуд Києва скасувати штраф у 786,4 млн грн, накладений ДФС. Про це пише Finbalance з посиланням на дані у відкритому  провадженні в Єдиному реєстрі судових рішень.

Алкогольний холдинг «Баядера» намагається через Окружний адмінсуд Києва скасувати штраф у 786,4 млн грн, накладений ДФС.
Фото: finance.liga.net

Що відомо

Суд почав провадження за позовом ТОВ Юнайтед Трейдінг Груп до Офісу великих платників податків ДФС 6 червня. Компанія просить визнати штрафні санкції протиправними та скасувати їх.

Відомо, що ТОВ Юнайтед Трейдінг Груп пов'язано з Баядера Груп. За даними Opendatabot, ще в квітні ТОВ Юнайтед Трейдінг Груп називалося ТОВ " Баядера-Імпорт.

Згідно з даними держреєстру, Юнайтед Трейдінг Груп займається оптовою торгівлею напоями (основна діяльність), продуктами харчування, тютюновими виробами та ін

Читайте також: Суд поставив крапку в суперечці «Філіп Морріс Україна» і ГФС

У Баядера Груп наявність штрафу спростовують. «На цей момент Баядера Груп не має зобов'язань по сплаті штрафів від ДФС. Що стосується останнього рішення, то у ДФС немає претензій до виробництва і реалізації вітчизняного алкоголю Баядера Груп, а податкова неправильно інтерпретує внутрішньогрупове ціноутворення для імпорту. І як показує практика, після поглибленого вивчення питання, подібні претензії не мають підстав», — зазначили в прес-службі Баядера Груп.
Джерело

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
19 червня 2019, 12:24
#
Сумма не малая для такой компании.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися