Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 червня 2019, 17:21

Відомий підприємець назвав перспективні галузі для інвестицій

Український підприємець і інвестор Василь Хмельницький, виступаючи на конференції Terrasoft, перерахував напрями, які, на його думку, будуть найперспективнішими для інвестування в найближчому майбутньому. Про це пише zn.ua.

Український підприємець і інвестор Василь Хмельницький, виступаючи на конференції Terrasoft, перерахував напрями, які, на його думку, будуть найперспективнішими для інвестування в найближчому майбутньому.
Фото: zn.ua

За словами підприємця, цими напрямами є продукти харчування, медицина, зелена енергетика та IT.

«Будь-яка інвестиція – це ризик. Я пропущу перше місце мого рейтингу і почну з другого. Друге – це продукти харчування. Людей стає більше, живуть довше і споживають більше, продукти харчування завжди потрібні. На 3-му місці медицина: людей більше, хворіють більше і хочуть жити довше. Медицина – тренд, який завжди буде приносити гроші. На 4-му місці зелена енергетика. Світ зіткнувся з глобальним потеплінням, забрудненням, і я вважаю, що це хороша галузь для інвестицій. І 5-е – це айті: ігри, великі дані, штучний інтелект», – розповів Василь Хмельницький.

Читайте також: Топ-10 інвестиційних угод в 2018 році

На першому ж місці, на думку Василя Хмельницького, знаходиться самоосвіта. «Але без першого пункту інвестування нічого інше не працює. На першому місці — самоосвіта. Передусім інвестуйте в свою освіту, свої навички. Зараз ми бачимо, що ким би ви не були, яке б ви не мали становище, якщо ви не будете вчитися і переучуватися, вас чекає бідна старість», –додав Хмельницький.

Довідка

Василь Хмельницький є засновником інвестиційної групи UFuture.

До її складу входять девелоперська компанія UDP, що спеціалізується на великих інфраструктурних проектах, другий найбільший в країні міжнародний аеропорт «Київ» ім. В. Сікорського, національний оператор зовнішньої реклами «РТМ-Україна», індустріальний парк «Біла Церква».

Група також включає інноваційні бізнеси, такі як компанія UDP Renewables, яка створює під ключ і розвиває під власним керуванням сонячні електростанції, фармацевтична компанія «Біофарма», інноваційні парки UNIT.City і LvivTech.City. UFuture підтримує соціальні проекти в галузі освіти та економіки, серед яких Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), Школа малого і середнього підприємництва, інноваційна школа програмування UNIT.Factory, Лін Інститут України.

Коментарі - 1

+
0
Captain  Cisco
Captain Cisco
18 червня 2019, 9:40
#
Золотые слова.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися