Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 червня 2019, 13:58

Нові фішки депозитного каталогу від «Мінфіна»

«Мінфін »оновив депозитний каталог — сервіс, який допомагає вкладникам вибрати оптимальний банківський депозит на свій смак.

В конце февраля на «Минфине» заработал депозитный каталог – удобный и продуманный сервис для выбора оптимального банковского вклада.
фото:bank.gov.ua

Представляємо нові зручні функції нашого депозитного каталогу.

Функціонал, корисний нашим користувачам

1. Під кожною депозитною пропозицією з'явилася карта з відділеннями даного банку. Розташування користувача система визначає автоматично, і на карті відображаються найближчі до нього відділення. Крім того, карта дозволяє прокласти маршрут від місця знаходження клієнта до потрібного відділення.

2. На сторінці з інформацією про депозит з'явилися відгуки клієнтів. Тепер у користувача є можливість дізнатися, які проблеми виникають у інших клієнтів і як співробітники банку їх вирішують.

3. Кожен депозит докладно описано: розібратися в деталях вкладу стало ще легше.

Сподіваємося, наші читачі оцінять зручність депозитного каталогу. Тепер зробити це можна на головній сторінці внизу, натиснувши потрібну кількість зірочок.

Обирай депозит з «Мінфіном» — отримуй на 1,6% річних більше 

Чому обирати депозит з «Мінфіном» легко та надійно

  • Ми пропонуємо лише актуальні умови і процентні ставки депозитів банків. Відділ баз даних і модерації «Мінфіну» постійно моніторить пропозиції банків і вносить зміни до депозитного каталогу. Також двічі на місяць «Мінфін» публікує огляд депозитних ставок найбільших банків України, депозитний портфель якого перевищує 1 млрд грн і невеликих банків з портфелем депозитів від 250 до 999 млн грн.
  • На сайті реалізований калькулятор, який допоможе розрахувати ваш дохід від розміщення депозиту, в тому числі після вирахування податку та військового збору 
  • Вибір банку максимально зручний і прозорий, внизу сторінки з депозитом кожен читач може ознайомитись звідгуками клієнтів про банк і його рейтингу. Для зручності читачів Мінфін щокварталу проводить і публікує Рейтинг стійкості банків і визначає Народний рейтинг банків на підставі відгуків користувачів «Мінфіну».
  • Вибираючи депозит на «Мінфіні» ви можете заробити додатковий «Бонус до депозиту». Для цього достатньо вибрати банк, з найбільш підходящими для вас умови, залишити заявку на «Мінфіні», а після розміщення депозиту в банку — отримати свій бонус до 1,6% річних.
  • Головне, «Мінфін» не передає ваші дані третім особам і гарантує їх збереження.

Коментарі - 2

+
0
bonv
bonv
4 червня 2019, 15:32
#
Інформація  направляє до кращих:)
+
0
Wless
Wless
4 червня 2019, 17:08
#
Супер , чего ещё ждут остальные банки?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися