Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 травня 2019, 19:30

Головне за середу: аукціон Мінфіну, дефолт під питанням і нове рішення Окружного суду

Вчора, 28 травня, глава НБУ Яків Смолій і президент Володимир Зеленський зустрілися з головою місії МВФ в Україні Роном ван Роденом і постійним представником МВФ в Україні Йоста Люнгманом.

Аукціон Мінфіну: попит на гривневі ОВДП рекордно знизився

Продажі гривневих облігацій внутрішньої держпозики на аукціонах 28 травня впали до рекордно низького для останніх місяців рівня в 1,23 мільярда гривень, і Мінфіну довелося підвищити ставку 3-місячних паперів назад — до 18% з 17,89% річних тижнем раніше.

Якщо Україна оголосить дефолт. Наслідки для економіки

Розмови про можливий дефолт України не вщухають з початку травня. Черговий привід для наростаючих побоювань дало нещодавнє інтерв'ю з Ігорем Коломойським, яке опублікувало Financial Times. У ньому олігарх заявив, що порадив би президенту Зеленському замислитись про дефолт.

Розпочато роботу над 5-річною стратегією розвитку фінсектору

До кінця 2019 року розроблена і оприлюднена стратегія розвитку фінансового секторау України на 2020-2025 роки. Про це йдеться в підписаному 27 травня меморандумі про взаєморозуміння та співпрацю між НБУ, НКЦБФР, Нацкомфінпослуг, ФГВФО і Мінфіном.

Суд скасував рішення НБУ про виключення PwC з реєстру аудиторів

Окружний адмінсуд Києва скасував рішення НБУ від 2017 року про виключення ТОВ «ПрайсвотерхаусКуперс», аудитора ПриватБанку до націоналізації, з реєстру аудиторських фірм, які мають право на проведення перевірок банків.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися