Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 травня 2019, 18:54

Рева: Загроз економічній стабільності України немає

Сьогодні міністр соцполітики Андрій Рева провів робочу зустріч з представниками місії Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду, повідомляє прес-служба Мінсоцолітики.

Сьогодні міністр соцполітики Андрій Рева провів робочу зустріч з представниками місії Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду, повідомляє прес-служба Мінсоцолітики.
Фото: capital.ua

Про що говорили

Під час зустрічі обговорили питання програми житлових субсидій, результати завершення опалювального сезону 2018-2019 років, а також попередні результати пенсійної реформи і середньострокову бюджетну перспективу.

Обговорювали й політичну ситуацію в Україні, яку кредитори можуть сприймати як економічний і соціальний дестабілізуючі чинники.

«Загроз економічній стабільності в Україні немає, — заявив під час зустрічі Андрій Рева. – Незважаючи на виборчу кампанію, уряд має намір забезпечити стабільність на перехідний період, незважаючи на події, що відбуваються. Наша політика й надалі, увесь цей перехідний період, буде прогнозованою. Більше того, скажу, що зараз лунає багато різних радикальних заяв, до яких я просив би ставитись як до залишкових явищ виборчих перегонів».

Читайте також: У Moody's зорієнтували, коли Україна отримає другий транш МВФ

Андрій Рева подякував місії МВФ за ту колосальну роботу, яку вона проводить, аби в Україні відбулись реформи. А також за те, що фахівці такого поважного міжнародного донора зрозуміли специфіку України.

Своєю чергою голова місії Рон ван Роден сказав, що МВФ щиро бажає, аби Україна розвивалась, як цивілізована європейська держава і всіляко підтримуватиме ці прагнення українського народу. 

Нагадаємо, що радник президента Олександр Данилюк вважає, що Україна має можливості виконати всі умови для отримання чергового траншу кредиту МВФ за програмою stand by, не чекаючи виборів

Утім, голова Департаменту комунікацій МВФ Джеррі Райс повідомив, що Фонд готовий продовжувати співпрацю з новим урядом України після його формування і після виборів.

Коментарі - 10

+
+40
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
27 травня 2019, 19:16
#
Я, вот не понимаю, каким боком, Министр соц политики, при «живом» Министре финансов, при дееспособном Премьер министре, проводит такую (узко профильную ) встречу и рассуждает о ...политической ситуации... ? У нас действительно, слово коллегиальность приобрело новый смысл!  Что этот гражданин будет говорить через пару месяцев? Его узко «политическая» ответственность, может обернуться для большинства граждан «узко» материальными проблемами.
+
+15
bonv
bonv
27 травня 2019, 21:20
#
Перед виборами всі роблять собі лице на взаєминах з МВФ…
Ще Жека Кошовий з К95 нічого не сказав про відсутність співпраці…
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
27 травня 2019, 21:36
#
Юрий Корявченков (Юзик) намерен баллотироваться в Верховную Раду по одному из мажоритарных округов Кривого Рога. Свой текст он сможет прочитать, когда сценаристы составят, согласуют и передадут распечатку.
+
0
bonv
bonv
27 травня 2019, 22:08
#
Перший пішов.. Хто наступний?:)
+
0
irakez
irakez
28 травня 2019, 3:56
#
А чем он хуже Кононенок с Грановскими? :) Они вот уже засевают округи.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
28 травня 2019, 11:33
#
Он ни чем не хуже, разве что ничего не смыслит ни в законотворчестве ни государственном устройстве.

Зато прекрасный рассказчик анекдотов, да и вес у него приличный, значит может участвовать в контактных единоборствах между депутатскими группами в сессионном зале ВРУ — как по мне, незаменимый человек в качестве депутата ВРУ.

Надо выбирать лучших из лучших а не худших из худших.

Хотя уверен — он за наши деньги сможет подучиться нести пургу в интервью разным СМИ и с трибуны ВРУ, а также нажимать одну из кнопок при голосовании по указке главы фракции.

Социальный лифт активирован — спешите попасть в обойму…
+
0
irakez
irakez
28 травня 2019, 11:41
#
Главное, что Грановский и Розенблат смыслят :) Они спасут Украину.

Рекомендую к прочтению: https://vybory.pravda.com.ua/articles/2018/02/23/7149571/
+
0
bonv
bonv
27 травня 2019, 21:21
#
Обговорювали й політичну ситуацію в Україні, яку кредитори можуть сприймати як економічний і соціальний дестабілізуючі чинники.
_____________________________
Яку кредитори СПРИЙМАЮТЬ як дестабілізуючу!
+
0
mary27
mary27
28 травня 2019, 0:40
#
Ключевое слово «пока»)
Но ЗЕкоманда уже работает над этим)
+
0
BroNiK
BroNiK
28 травня 2019, 11:03
#
Такие заявления всегда настораживают.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися