Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 травня 2019, 14:06

Visa запускає платформу для створення цифрових платіжних продуктів

Visa представила нову платформу Visa Next з набором бета-версій API, специфікацій та інструментів для розроблення для банків-емітентів та їхніх процесингових центрів. Про це повідомила прес-служба компанії.

Visa представила нову платформу з набором бета-версій API, специфікацій та інструментів для розроблення для банків-емітентів та їхніх процесингових центрів.
Фото: pymnts.com

Що це означає

Можливості платформи дадуть змогу створювати і бета-тестувати нові платіжні продукти, створені для споживачів, які активно використовують цифрові технології. Клієнти і партнери компанії зможуть отримати доступ до платформи Visa Next і користуватися новим рішеннями з лінійки продуктів Visa.

Перший набір бета-версій API допоможе клієнтам і партнерам Visa в створенні нових зручних способів використання та контролю коштів у цифровому середовищі.

Функції платформи

Доступні бета-версії API матимуть такі функціональні можливості:

  • створення нових цифрових карт на вимогу;
  • можливість додавати нові або існуючі карти на платформу для створення рішень, які легко об'єднають кілька цифрових послуг Visa;
  • миттєва активація і токенізація цифрових акаунтів для платежів онлайн і використання мобільних гаманців;

Читайте також: Visa оснастит смартфоны функциями POS-терминала

  • підключення на мобільному пристрої споживача функціоналу для безконтактних або QR-платежів з використанням токенів;
  • надання клієнтам розширених транзакційних даних за операціями в режимі реального часу або рішення по авторизації, а також оповіщення про вчинені покупках для власника картки;
  • налаштування правил/обмежень з використання цифрових карт: включення/відключення контролю транзакцій в будь-який час, установка динамічних транзакцій або лімітів по витратах, контроль за транзакціями по каналу покупки або за географічною ознакою, контроль за транзакціями за типом продавця;
  • випуск додаткових карт до цифрових картах і контроль доступу до коштів у режимі реального часу;
  • налаштування незалежного управління коштами для спільно використовуваних цифрових карт.

Читайте також: Із червня monobank почне видавати карти Visa

«Уявіть, що замість того, щоб щоразу давати готівку своїй дитині на похід в кіно, батьки зможуть за кілька секунд створити цифрову карту Visa на своєму мобільному пристрої і відправити її на телефон своєї дитини, щоб вона одразу скористалася нею", — прокоментував старший віце-президент з глобальних рішень для банків і споживачів в Visa Сем Шраугер.

«Це лише один з прикладів того, як наші партнери та клієнти зможуть використовувати цю платформу. Інноваційні інструменти Visa дозволяють спростити процеси в нашому повсякденному житті, надаючи споживачам можливість управляти фінансами так, як їм зручно», — додав він.

Протягом 2019 року буде випущено додаткові бета-версії API для налаштування програм лояльності і знижок, а також нові налаштування управління транзакціями.

Коментарі - 1

+
0
bonv
bonv
13 травня 2019, 14:12
#
Мужик приходит в банк на консультацию:
— Я хочу начать малый бизнес. Что мне делать?
— Купите большой бизнес и подождите.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися