Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2019, 17:38

У ДФС розповіли, як український шоу-бізнес платить податки

У ДФС порахували, що зірки естради, музиканти, шоумени, спортсмени та інші улюбленці української публіки задекларували за останній рік разом всього близько 416 мільйонів гривень. Про це повідомив у Facebook в. о. заступника голови ДФС Євген Бамбізов.

У ДФС порахували, що зірки естради, музиканти, шоумени, спортсмени та інші улюбленці української публіки задекларували разом понад 416 мільйонів гривень.
Фото: Facebook

Що відомо

«Рекордсменами в особистому заліку стали двоє відомих ведучих, які отримали минулого року найбільші суми доходів: 158 і 26,9 мільйона гривень. Серед співаків рекорд - 11,8 мільйона гривень», - зазначив Бамбізов.

За його словами, дехто із зірок декларує відсутність доходів або зовсім незначні суми.

«Незважаючи на свій яскравий позитивний імідж, наші зірки на практиці далеко не завжди є зразковими платниками податків. Нерідко взагалі забувають, що є такими самими декларантами доходів, як і їхні глядачі. Напевно, через занадто щільні графіків гастролей і тренувань», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Очільник податкової підтримує ідею про загальне декларування доходів

Серед таких зірок чимало тих, хто заробляє за кордоном, зокрема в Росії. «Імен для прикладу - купа. Анна Сєдокова, Ані Лорак, DZIDZO, Камалія, Андрій Хливнюк, Марія Яремчук, Амадор Лопес, MARUV, Tayanna, KAZKA, а також спортсмени - Ломаченко, Світоліна, Усик» - перерахував неплатників Бамбізов. Зазначається, що це не повний список.

При цьому чиновник зазначив, що близько 200 знаменитостей приєдналися до кампанії декларування доходів громадян. Зокрема Потап, MONATIK, Тіна Кароль, Климентій Скрипніков, Олег Винник, Костянтин Меладзе та інші.

Коментарі - 6

+
+30
bonv
bonv
11 травня 2019, 17:54
#
При цьому чиновник зазначив, що близько 200 знаменитостей приєдналися до кампанії декларування доходів громадян. Зокрема Потап, MONATIK, Тіна Кароль, Климентій Скрипніков, Олег Винник, Костянтин Меладзе та інші. _________________________________________ Ось кому респект і повага.
+
+22
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
12 травня 2019, 5:42
#
А не хочет ли ДФС, вместо пустопорожних статей, в конце каждого года присылать гражданам, отчет о потраченных налогах? Какой бюджет сколько получил? А не хочет руководство ДФС навести порядок в системе оценок расстомаживаных товарах, отменить понятие «маниторинговых групп», которые придумывают с потолка цены на ввозимые товары? А не хочет руководство ДФС, пройти в обеденный перерыв по ресторанам в районе Львовской площади и задать вопрос откуда деньги на обеды? А не хочет руководство ДФС поинтересоваться у своих сотрудников о наличии автомобилей ввезенных о «льготному» закону? 
+
0
yarg
yarg
12 травня 2019, 11:11
#
А разве ДФС тратит налоги  ? Она собирает.  Тратят другие органы , например пенсионный фонд.  а забалтывание в стиле « а пусть они лучше походят поспрашивают» вышло из моды лет 20 назад. Или с приходом зе-команды это опять становится в тренде ?
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
12 травня 2019, 12:50
#
Не надо «передергивать» Вв прекрастно все поняли. Лучше расскажите мне куда делись деньги с растамаживания авто, только про пенсионный фонд, без постановы о изменениях в бюджете 2018 2019 года и соответствющих постаном, не гоыорите. А на счет, абы шо сказать, почитайте «лирику» супер аналитиков финансовыв движений на минфине в период 2013 - 2014. А потом можно и поговорить о трендах. А пока Имеем что имеем.
+
0
yarg
yarg
12 травня 2019, 13:01
#
Я-то понял. А вот вы - нет. Расходование средств  , собранных налоговой вы можете найти в законе о государственном бюджете. Длинное и подробное. Но вам же это не интересно. Интереснее стать на позицию « а пусть они .... (занимаются чем угодно) - только бы мои доходы не трогали». да ?  У вас есть сведения что деньги от растаможки кто-то украл ? бегите в прокуратуру. Не нужно намеков и полу-намеков. Только уголовные дела.  нету сведений ? я так и знал.
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
12 травня 2019, 13:16
#
Не стоит, не зная человека и его род деятельносьи, опускаться до намеков. С уважением.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися