Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2019, 15:11

Facebook зняв заборону на рекламу криптовалютних заходів

Facebook оновив рекламну політику. Тепер користувачі можуть вільно публікувати оголошення, пов'язані з блокчейн-рішеннями і інформацію про події в індустрії криптовалют. А от рекламувати самі криптовалюти, як і раніше, можна лише з дозволу модераторів соцмережі. Про це пише ForkLog.

Facebook оновив рекламну політику.
Фото: medium.com

Що відомо

У своєму блозі компанія Facebook оголосила, що рекламодавці вже не зобов'язані отримувати попереднє схвалення для реклами, яка пов'язана з блокчейном, освітою, подіями та новинами, що мають відношення до криптовалюти.

Однак, щоб розмістити рекламу криптовалюти, користувачам, як і раніше, необхідно отримати відповідний дозвіл.

Читайте також: Хакери вкрали 41 мільйон доларів з рахунків криптобіржі Binance

Крім того, зберігається повна заборона на рекламу первинних пропозицій монет (ICO), бінарних опціонів і контрактів на різницю цін (CFD).

«Ми прагнемо не допустити на наших платформах реклами, яка вводить в оману, особливо у сфері фінансових продуктів і послуг. Через це людям, які хочуть просувати криптовалюту і пов'язані продукти, такі як криптобіржі і програмне забезпечення й устаткування для майнінгу, все одно доведеться пройти процес огляду. Цей процес буде враховувати всі придбані ними ліцензії та інші публічні відомості про їхній бізнес», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Facebook хоче платити користувачам за перегляд реклами

Нагадаємо, на початку минулого року Facebook і Instagram заборонили рекламу криптовалют та ICO. Однак в червні обмеження було дещо пом'якшено – соцмережа дозволила розміщувати пов'язаний з криптовалютою контент, попередньо затверджений рекламодавцем.

Коментарі - 4

+
0
Veresoleg
Veresoleg
11 травня 2019, 15:32
#
Гайд: пропустил хайп с криптой, запретил всё и вся, потом допилил свою- начинаешь разрешать. Профит.
+
+15
mary27
mary27
11 травня 2019, 15:41
#
В FB решили, что реклама финансовых пирамид приносит слишком много денег, чтоб ее и дальше запрещать?)
+
0
moniks
moniks
11 травня 2019, 17:26
#
ФБ берет пример с киевских застройщиков :) Те на ФМ-радиостанциях просто насилуют уши рекламой своих прелестных квадратных метрой. И вообще не пирамида КРЖН :) 
+
0
Сергій Мостюк
Сергій Мостюк
10 листопада 2020, 11:10
#
Все правильно зробили. А якщо вам потрібно рекламувати заходи, то ось в цій статті добре розказано, як діяти https://www.bizmaster.xyz/2019/04/reklama-zahodiv-v-facebook.html
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися