Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 травня 2019, 9:55

Піреус Банк запустив депозитну акцію «Надзвичайна подорож»

Піреус Банк запустив депозитну акцію «Надзвичайна подорож», що проводиться серед приватних осіб, які розмістили вклад у гривні від 50 000 грн строком від 3 місяців. Піреус Банк пропонує розміщення коштів на депозитах у гривні за процентною ставкою до 17% річних.

Спеціально до періоду відпусток у рамках депозитної акції, клієнти зможуть виграти дорожню валізу для своєї подорожі. Розіграш проходитиме кожні 2 тижні за допомогою сервісу random.org.

Однією із ключових переваг розміщення вкладу в Піреус Банку є надійність фінустанови. Так, Піреус Банк увійшов до ТОП-3 банків за рівнем надійності банківських депозитів за версією рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» та посів 7 сходинку у рейтингу за версією журналу «Новое время», що був складений інвестиційною компанією DragonCapital. Банк також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Детальну інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України, з мобільних — згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися