Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 травня 2019, 9:22

Компанія Ворена Бафета інвестувала в Amazon

Інвестиційна компанія американського мільярдера Ворена Бафета Berkshire Hathaway купила частку в інтернет-ритейлері Amazon. Про це Баффетт повідомив в інтерв'ю CNBC, передає delo.ua.

Інвестиційна компанія американського мільярдера Ворена Бафета Berkshire Hathaway купила частку в інтернет-ритейлері Amazon.
Фото: frontnews.eu

Що відомо

За словами бізнесмена, інвестувати в компанію Джефа Безоса вирішив не він, а один з топ-менеджерів Berkshire, які керують в його компанії портфелями активів обсягом по 13 млрд дол. кожен.

Водночас Бафет назвав себе «ідіотом» за відмову раніше купувати акції Amazon.

«Я був дуже, дуже і дуже високої думки про здібності Джефа Безоса, коли я вперше зустрів його, і все-таки я його недооцінив», — сказав Бафет.

Відомо, що Минулого року Berkshire, Amazon і JPMorgan оголосили про створення спільного проекту під назвою Haven. Його метою є зниження витрат на медичне обслуговування для співробітників трьох компаній.

Коментарі - 3

+
0
ballistic
ballistic
8 травня 2019, 10:04
#
Чому не озвучено суму інвестиції?
Всі знають, що Бафет вкладається тільки в перспективні компанії. Але якщо з цього роблять новину, то не можна виключати рекламне призначення цієї події.
Амазон заказ в найвищій позиції, тому рух вниз більш ймовірний, ніж вверх. Можливо Безоз заплатив Бафету, щоб той зробив невеличку інвестицію та оприлюднив це і тим самим спровокував хом'ячків побігти вкладатися в Амазон.
+
+26
3AMMuHuCTPA
3AMMuHuCTPA
8 травня 2019, 10:42
#
Амазону еще расти и расти, как и тэсле....
+
0
ballistic
ballistic
9 травня 2019, 2:03
#
Криза, що наближається, як той морський відплив, всім покаже, хто був без трусів. :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися