Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 травня 2019, 15:20

Facebook хоче платити користувачам за перегляд реклами

Facebook планує платити користувачам соцмережі за перегляд реклами, після якого вони взаємодіяли з контентом або здійснили покупку на її платформі. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передає «Ліга».

Facebook планує платити користувачам соцмережі за перегляд реклами, після якого вони взаємодіяли з контентом або здійснили покупку на її платформі.
Фото: coinkolik.com

Що це означає

Раніше повідомлялося, що соцмережа запускає власну криптовалюту Facebook stablecoin, яка буде підкріплена доларами. Саме нею соцмережа буде платити користувачам.

Свою криптовалюту компанія почала розробляти рік тому. Зараз відомо, що проект має назву Project Libra.

Читайте також: Facebook змінює дизайн

Компанія вже провела переговори з Visa, Mastercard і великим оператором платежів First Data про залучення 1 мільярда доларів для забезпечення токенів.

Відомо, що соцмережа також веде переговори з десятками компаній по онлайн-торгівлі і мобільними платіжними сервісами, щоб вони в майбутньому «взяли в оборот» Project Libra.

Основною умовою є те, що комісії для продавців в платіжній системі Facebook будуть нижчі, ніж під час процесингу кредитних карт.

Коментарі - 4

+
+3
Transfer Go
Transfer Go
4 травня 2019, 12:02
#
Очень даже интересный проект
+
0
Григорий П
Григорий П
6 травня 2019, 13:55
#
«платить за просмотр, после которого они взаимодействовали с контентом или совершили покупку». По сути — это кеш бек. Заплатиш нам, — тогда мы тебе с твоих же денег Не заплатишь — не получишь!)
+
0
kriptoguru
kriptoguru
7 травня 2019, 15:22
#
Лично мне не очень нравится, что FB Coin будет стейблкоином, привязанным к доллару. на мой взгляд, намного круче для пользователей было, если бы курс этой криптовалюты рос и падал в зависимости от спроса/предложения. Уверен, что миллионы людей по всему миру инвестировали бы в токены фейсбука, чтобы наварить в будущем. А так это всего лишь очередной stablecoin, которых есть уже не один десяток: https://ruscoins.info/articles/ne-tezerom-usdt-edinym-novye-interesnye-stabilnye-monety-14818/
+
0
ballistic
ballistic
8 травня 2019, 1:22
#
«инвестировали бы в токены фейсбука, чтобы наварить в будущем»
— фейсбук дуже поважна і багата контора, щоб спускатися до фінансових бульбашок.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.