Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 квітня 2019, 19:44

Головне за тиждень: Приват і вибори, антикорупційний суд і як примножити вільні гроші

Інфляція в Україні в березні 2019 року склала 0,9%. У річному вимірі зростання споживчих цін за підсумками березня сповільнилося до 8,6%. Про це свідчать дані Держстату.

Куди вкласти гроші в Україні з прибутком

Куди вкладати гроші українському інвестору в 2019 році? Як правильно інвестувати і з чого починати, якщо ви хочете примножити вільний капітал?

Мінфін назвав топ-5 галузей і регіонів за розміром зарплат

За підсумками лютого, лідерами за розміром заробітної плати залишаються фінансова і страхова діяльність. Про це йдеться в макроекономічному огляді Міністерства фінансів.

На скільки подорожчала оренда житла в столиці

Вартість оренди нерухомості в столиці стрімко зростає. Високий попит штовхає ціни вгору. Про те, за скільки реально зняти квартиру в Києві і коли почнуть будувати будинки під здачу в оренду розповіли аналітики агрегатора нерухомості M2bomber.

Коломойський: Мені не потрібен Приват, нехай повернуть 2 мільярда

Екс-власник Привату Ігор Коломойський заявляє, що не має наміру повертати собі націоналізований Приватбанк, але хоче повернути капітал в 2 мільярди доларів. 

В Україні запрацював Вищий антикорупційний суд

11 квітня в Україні запрацював Вищий антикорупційний суд. 38 суддів прийняли присягу в Кловському палаці в Києві. Які їхні повноваження та чого очікувати від нової інституції?

Приват24 продає валюту за новим безготівковим курсом

Приватбанк встановив нові безготівкові курси для клієнтів, які купують валюту онлайн через Приват24 або розраховуються карткою в зарубіжних інтернет-магазинах. Про це йдеться в повідомленні банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися