Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 квітня 2019, 13:30

Turkcell витратила на свій український бізнес 150 мільйонів

У минулому році український бізнес турецького оператора мобільного зв'язку Turkcell обійшовся йому в 150 млн доларів. Про це заявив глава правління Turkcell Ахмет Акча, передає НВ Бізнес.

У минулому році український бізнес турецького оператора мобільного зв'язку Turkcell обійшовся йому в 150 млн доларів.
Фото: biz.nv.ua

За його словами, всього компанія вже інвестувала в Україну 2 млрд дол. Прибуток український бізнес їй поки не приносить.

Зараз у Turkcell є в Україні чотири компанії: оператор мобільного зв'язку lifecell, фінансова компанія Paycell, контактний центр Global Bilgi і телекомунікаційний інфраструктурний оператор Укртауер (займається установкою вишок для розміщення телекомобладнання).

За словами глави lifecell Ісмета Язиджи, серед іноземних держав Україна знаходиться на першому місці за обсягом інвестицій Turkcell.

Коментарі - 2

+
0
bonv
bonv
11 квітня 2019, 13:39
#
2 млрд баксів інвестицій — дуже добре.
+
0
Игорь Бродский
Игорь Бродский
4 вересня 2019, 1:04
#
Виконавчий директор ТОВ «Лайфселл» Язиджи Ісмет і директор з продажів ТОВ «Лайфселл» Аревшатян А.С. вчиняють шахрайства і самовправства, викрадають гроші з рахунків, обмежують послуги, заспамлюють рекламою, не підтримують інтернет https://proisvol.info/2019/09/03/yazidzhi-ismet-aferi-kradizhki-i-svavillya-tov-lajfsell/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися