Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 квітня 2019, 15:32

Ford випустить 30 нових моделей авто

У найближчі три роки корпорація Ford Motor планує випустити на китайський ринок 30 нових моделей автомобілів. Третя частина з представлених авто буде електрокарами. На думку фахівців LBLV, компанія зможе збільшити зростання продажів у Китаї, що призведе до здорожчання цінних паперів Ford.

Випускаючи нові моделі машин для китайського ринку, компанія сподівається подолати спад продажів на найбільшому автомобільному ринку світу. Аналітики LBLV прогнозують, що до кінця цього року акції корпорації виростуть в ціні до 10 доларів.

Керівництво Ford раніше повідомляло, що до 2025 року компанія випустить на ринок 50 моделей нових або істотно змінених автомобілів. Зараз плани трохи змінилися − стали більш зрозумілими. Представники автовиробника впевнені, що це допоможе завоювати автомобільний ринок в Китаї.

Чому продажі Ford у Китаї впали?

Останні роки для автомобільного концерну виявилися складними. У 2017 році продажі на китайському ринку впали на 6%, а в минулому − на 37%. На думку фахівців, така тенденція пов'язана з відсутністю нових моделей авто. Також відзначається сильний вплив на зниження продажів торгового конфлікту між КНР і США, а також погіршення відносин з китайськими партнерами.

Зараз керівництво корпорації активно працює в напрямку розвитку відносин з місцевими компаніями, наймаючи професіоналів з Китаю та інших країн, що спеціалізуються на торгівлі в КНР.

Чи допоможуть поліпшити продажі нові моделі авто?

Як відзначають фахівці, зниження продажів пов'язане з відсутністю нових пропозицій позашляховиків і застарілими моделями інших машин. Реалізація моделей автомобілів Focus і Escort (найбільші з представленої лінійки Ford) зменшилась у КНР в минулому році на 46% і 62%.

Аналітики очікують, що вже в цьому році налагодиться зростання продажів, після того як на ринку з'явиться позашляховик Territory SUV, а також кілька інших оновлених моделей. При цьому істотне зростання реалізації очікується тільки після 2020 року, коли будуть представлені моделі Explorer і Lincoln.

На думку аналітиків LBLV, до кінця цього року варто очікувати подорожчання акцій Ford на 8,5% − до 10 доларів за штуку.

Коментарі - 1

+
0
semenvekselberg
semenvekselberg
4 квітня 2019, 15:49
#
По теме новостей автомобильной промышленности:
https://minfin.com.ua/blogs/semenvekselberg/120878/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися