Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 квітня 2019, 15:25

$ 24% — $ 48% в рік з високим рівнем надійності

Вигідний і клієнтоорієнтований варіант розміщення коштів надає компанія Finsovetnik. Нагадаємо, що Finsovetnik — представники першої в світі платформи для адекватного обміну майном і майновими правами, а також різного роду послугами, здійснюваного без посередників і без фіатних грошей. Раніше, ми писали про її вид діяльності і пропонуємо ознайомитись зі статтею на Мінфін за посиланням, яку публікували 6 березня 2019 року.

Як показала практика, українці більше воліють мати гарантований дохід щомісяця або щорічно, ніж купувати активи, які можуть як зростати, так і тимчасово просідати в ціні.

Виходячи з цього, співзасновники компанії Finsovetnik прийняли рішення запровадити продукт, який буде виконувати потреби потенційних клієнтів на території України.

За договором клієнт може отримувати гарантовані платежі в розмірі 2%-4%/міс., від суми, в залежності від обраної періодичності отримання платежів.

Наприклад:

1. Якщо клієнт вибирає отримувати щомісяця гарантовані платежі від своєї суми, то в договорі фіксується платіж 2%/міс., що в сумі 24% річних;

2. Якщо клієнт вибирає отримувати кожен квартал гарантовані платежі від своєї суми, то в договорі фіксується платіж 2,5%/міс., що в сумі 30% річних;

3. Якщо клієнт вибирає отримувати кожні 6 місяців гарантовані платежі від своєї суми, то в договорі фіксується платіж 3%/міс., що в сумі 36% річних;

4. Якщо клієнт вибирає отримувати кожні 12 місяців гарантовані платежі від своєї суми, то в договорі фіксується платіж 4%/міс., що в сумі 48% річних.

Договір складається на суми від 5000 доларів і мінімум на 1 рік з можливістю пролонгації. В кінці терміну договору клієнт отримує свою початкову суму, яка фіксується в договорі.

Для клієнтоорієнтованої і більш надійної угоди договір підписується з ФОП (Фізична особа-підприємець), який є засновником компанії Finsovetnik.

ФОП, на відміну від інших організаційних форм підприємств, не може оголосити себе банкрутом за законодавством України. Відповідно, зобов'язання за договором неможливо анулювати і будуть виконані при абсолютно будь-яких обставинах.

Важливий факт, що ФОП за своїми зобов'язаннями завжди відповідає всім своїм майном. Також, в договорі виступають в якості поручителів ще три ФОП, які є співзасновниками компанії Finsovetnik.

Розуміючи рівень недовіри до фінансових установ на ринку України, була обрана саме така юридична форма організації як центральної особи, з ким безпосередньо підписується договір, так і поручителів, для забезпечення більш високого рівня надійності даної угоди.

Так як ФОП не має права укладати договори довірчого управління, предметом якого є грошові кошти, компанією було прийнято рішення зробити предметом договору цінні папери у вигляді цифрових активів і криптовалют. Отже, ми відводимо грошові кошти з предмету договору та переносимо увагу на активи у вигляді криптовалют.

Даний вид активів точно не визначений законодавством України, але за своїми правовим властивостями його прирівнюють до цінних паперів. Кількість цих активів фіксується номінальною вартістю, вона дорівнює сумі клієнта і фіксується як константа в договорі, по якій здійснюється оплата гарантованих платежів і повернення фіксованої суми в кінці терміну договору.

Таким чином, дана форма угоди відповідає чинному законодавству України, і захищає інтереси клієнта в першу чергу, а не компанії, чим часто грішать в Україні.

Для підтвердження платоспроможності ФОП, з ким підписується договір, надаються податкові декларації за 2017 рік, де прибуток склав 1,18 млн грн.


За 2018 рік чистий прибуток склав 1,14 млн грн.


Дані декларації свідчать про прибутковість, перспективність і високу ймовірність отримання прибутку в майбутньому від даного активу, яким за договором є ФОП.

Отримані гроші компанія фінансує в збільшення рекламних бюджетів по всьому світу для збільшення попиту на цифрові активи, мова про які йшла в попередній статті на Мінфін, з якою можете ознайомитись за посиланням.

Статистика показує, що на 10 000 доларів вкладених в рекламу, Finsovetnik продає цифрових активів на 50 000 доларів. В результаті Finsovetnik, як представник платформи, має маржу, тобто різницю при продажу цифрових активів, яка здатна забезпечити взяті на себе фінансові зобов'язання за договорами і отримувати свій прибуток в кінцевому залишку.

Залучені ресурси, дозволяють масштабувати впізнаваність бренду і підвищити рівень продажів на ринках західних країн. А взяті на себе зобов'язання за договорами дозволять заробити компанії і клієнтам.

З питань ознайомлення з деталями договору, декларацій, персонального спілкування в офісі Finsovetnik та інше звертайтесь за тел: +38 (044) 237-15-95 або залишайте заявку на сайті за посиланням.

Джерело: Мінфін